Sommer 2022

Phantom of the Idol trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Hijiki Isoflavones Phantom of the Idol (Kami Kuzu Idol) manga afslørede en reklame video, illustration, ekstra roller, temasange og premiere den 1. juli.

Videoen viser åbningstemasangen “Let’s ZING!” af ZINGS idol-gruppe, sammensat af rollerne Fumiya Imai (Yuuya) og Shun Horie (Kazuki).

Kilde

Dragon Ball Super: SUPER HERO film trailer med kamp-scener

Her er en 30 sekunders trailer, der fremviser kampscener fra den kommende Dragon Ball Super film med den ikke særligt mundrette titel Dragon Ball Super: SUPER HERO. Filmen får premiere i de japanske biografer den 11 juli efter en forsinkelse fra den planlagte april premiere. Planen er at Crunchyroll vil bringe den til Europa.

Red Ribbon Army blev engang udslettet af Son Goku. Men nogen lader deres ånd leve videre og skabte de ultimative cyborgs med Gamma 1 og Gamma 2. Disse to cyborgs kalder sig selv “superhelte” og begynder at angribe Piccolo og Son Gohan… Hvad er målet for den nye Red Ribbon Army? Med den lurende fare er det tid til at superheltene vågner!

Kilder

Lycoris Recoil karakter trailer om Takina Inoue

Den officielle hjemmeside for instruktør Shingo Adachis originale TV anime seroe Lycoris Recoil udsendte animeens anden karakter reklame video. Videoen introducerer cafepersonalet Takina Inoue:

Serien får premiere til juli.

Lycoris Recoil

Historien foregår i “Lyco-Reco” (Riko-Riko), en cafe i japansk stil i det gamle centrum af Tokyo. Cafeen tager imod bestillinger på alt fra lækker kaffe til sukkersødt slik… og måske lidt ekstra som at tage sig af børn, forretningsforhandlinger, kærlighedsråd, en-til-én om zombier og kæmpemonstre og meget mere. “Uanset hvad du bestiller, så serverer vi det…!”

Kilder

2023

The Masterful Cat Is Depressed Again Today mangaen laves til anime

Det seneste nummer af Kodanshas Monthly Shonen Sirius-magasin har bekræftet, at Hitsuji Yamadas manga The Masterful Cat Is Depressed Again Today vil få en anime-adaption. Mere er der ikke blevet afsløret endnu, men det er sikkert at udsendelsen vil finde sted næste år.

Illustration af Manga-ka Yamada for at fejre annonceringen:

The Masterful Cat Is Depressed Again Today mangaen laves til anime
©Hitsuji Yamada

Saku er en almindelig ung kvinde, der ofte skal arbejde sent og bor alene med sin kat, Yukichi. Yukichi er på den anden side alt andet end en almindelig huskat. På den ene side tårner Yukichi sig op over sin ejer og går rundt på to ben, og i stedet for at jagte legetøjsmus, gennemsøger Yukichi supermarkederne efter gode tilbud og holder huset rent. Med sådan et kæledyr er det svært at sige, hvem der tager sig af hvem.

Kilde

Ukendt

KonoSuba får endelig en tredje sæson

Kadokawa annoncerede lørdag, at den tidligere annoncerede nye anime i KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! franchisen er en tredje sæson af anime serien. Der er dog ikke kommet flere detaljer endnu.

KonoSuba får endelig en tredje sæson
©2016 Natsume Akatsuki・Kurone Mishima/PUBLISHED BY KADOKAWA/KONOSUBA Partners

Kilder

Crunchyroll

Kategoriseret i: