Aktuelt

Studio Pierrot har lavet en YouTube til streaming af klassisk anime

Studio Pierrot lancerede onsdag en officiel YouTube-kanal til streaming af klassiske anime-titler i en begrænset periode. Kanalen blev lanceret med en video, der fejrer Hikaru no Go animeens 20-års jubilæum og det første afsnit af The Wonderful Adventures of Nils.

https://youtu.be/S2ApsJPPHjw
https://youtu.be/4dfV0ixKxE8

Derudover vil studiet streame fire Magical Angel Creamy Mami OVA’er: Mahō no Tenshi Creamy Mami: Eien no Once More, Magical Angel Creamy Mami: Lovely Serenade, Creamy Mami: Long Good-Bye og Magical Angel Creamy Mami: Curtain Call. De vil være tilgængelige i en uge hver i hele juni, startende med Eien no Once More den 3. juni.

Studiet vil også streame et udvalg af 13 episoder fra Osomatsu-kun og tre afsnit Ghost Stories i en begrænset periode, med yderligere streaming-titler, der vil blive annonceret på et senere tidspunkt. Kanalen vil opdatere hver mandag, onsdag og fredag kl. 18.30. JST.

Link til kanalen

Kilde

Sommer 2022

Touken Ranbu: Hanamaru ~Setsugetsuka~ film to trailer

En trailer til den kommende anden film Tsuki no Maki er blevet frigivet på den officielle hjemmeside for filmtrilogien Touken Ranbu: Hanamaru ~Setsugetsuka~.

Den nye video afslører temasangen til filmen “Hana no Utage” fremført af Mitsuhiro Ichiki og Toshiki Masuda, som spiller deres respektive karakterer.

Den første film i trilogien Yuki no Maki havde premiere i japanske biografer den 20. maj 2022. Den anden film følger den 8. juli 2022, før serien bliver fuldendt med Hana no Maki den 1. september 2022.

Hver af de tre film er supervised af en anden instruktør. Takashi Naoya instruerer Yuki no Maki, Tomoaki Koshida instruerer Tsuki no Maki, og Sumie Noro instruerer Hana no Maki.

Touken Ranbu: Hanamaru ~Setsugetsuka~ film trailer
©2022 NITRO PLUS・EXNOA LLC/特『刀剣乱舞-花丸-』製作委員会

Beskrivelse

I år 2025 får Touken Danshi, legendariske sværdkæmpere, til opgave at holde Time Reversal Army på afstand. Disse søger at ændre historiens gang, men de har ikke regnet med de unge mænd, der engang var historiske sværd, før de blev forvandlet til mennesker af deres gamle herre. Efter at have lyttet til hans opfordring deltager de nu i ubarmhjertige dueller for at beskytte historien. Men ikke kun episke kampe mod eksterne modstandere skal udkæmpes, men også rivaliseringen mellem hinanden forårsager altid problemer.

Kilde

Prima Doll trailer

Den officielle hjemmeside for Visual Arts/Keys mixed media-projekt Prima Doll afslørede en ny illustration, reklame video og manga-information til franchisen.

Videoen viser en forhåndsvisning af animeen og indeholder animeens åbningstemasang “Tin Toy Melody” af Chat Noir, en gruppe bestående af animeens fem hovedstemmeskuespillerinder som deres karakterer.

Den afslører også animeens premieredato den 8. juli.

Projektet fokuserer på autonome mekaniske dukker eller automater. De arbejder på Kuronekotei, en kaffebar, der ligger på hjørnet af det femte distrikt i den kejserlige hovedstad. De blev dog oprindeligt lavet som våben til en stor krig, der sluttede for et par år siden. Nu er de blevet restaureret og klædt i skinnende kimonoer.

Prima Doll trailer

Kilde

Trailer for Arifureta OVA der kommer med light novel bog 13

Den kommende Arifureta OVA bliver omkring 40 minutter lang og vil blive inkluderet med en specialudgave af det 13. bind af light novel serien i Japan, som udkommer den 25. september 2022 og afslutter serien.

Der vil også være et pre-screening arrangement til den særlige episode i Japan den 10. september.

Trailer for Arifureta OVA der kommer med light novel bog 13
©Ryo Shirakome, OVERLAP/ARIFURETA Project

Kilde

Ukendt

Solo Levelling manwhaen laves til anime

En officiel hjemmeside, der annoncerer den kommende anime-adaption af den populære manhwa (sydkoreanske tegneserie) serie Solo Leveling er netop blevet registreret af GMO internet, det samme firma, som er registrator for Sword Art Online anime-webstedet.

Rygterne siger at den vil blive animeret af A-1 Pictures (Sword Art Online) og lavet i et samarbejde mellem Aniplex og Crunchyroll.

Kategoriseret i: