Sommer 2022

Utawarerumono Mask of Truth trailer

Den officielle hjemmeside for den kommende Utawarerumono Mask of Truth anime afslørede en splinterny trailer for den kommende anime samt annoncerede, at serien vil begynde sin udsendelse den 3. juli i Japan.

Klippet indeholder animeens åbningstema “Hito Nanda” (Because you’re human) af den japanske kvindelige sangerinde Suara, som også synger afslutningstemaet “Hyakunichisou” (Zinnia). Hun har tidligere sunget åbningstemaet til den første Utawarerumono TV anime i 2006 og åbningstemaet og afslutningstemaet for Utawarerumono The False Faces TV anime serien fra 2015-2016.

Kilde

Crunchyroll

Uncle From Another World trailer to

Personalet bag TV anime serien baseret på Hotondoshindeirus Uncle From Another World (Isekai Ojisan) manga afslørede den anden reklamevideo, illustration, ekstra roller og Netflix’ verdensomspændende streaming og premiere i Japan den 6. juli.

Animen får premiere på AT-X den 6. juli kl. 22:00. JST. Det første afsnit får en forhåndsvisning på YouTube den 25. juni. Netflix vil streame serien over hele verden, startende med Japan i juli. Selskabet vil afsløre streamingplanen uden for Japan på et senere tidspunkt.

Uncle From Another World trailer to

Beskrivelse

​For 17 år siden faldt Takafumis onkel i koma, men nu er han tilbage som en mand genopstået fra sin grav. Snart opdager Takafumi to bizarre ting: Hans onkel værdsætter videospil over alt andet, og mens han var i koma, blev han faktisk transporteret til en anden verden som en eller anden heroisk vogter! Nu skal Takafumi ikke kun bo sammen med en onkel, der bogstaveligt talt er magisk, han skal også hjælpe manden med at indhente to årtiers historie – smartphones, højhastighedsinternet, moderne anime-tropes… og det traumatiske resultat af 90’erne konsol krig!

Kilde

Shine On! Bakumatsu Boys trailer

Serien får premiere den 8 juni og vil kunne ses på Crunchyroll.

Beskrivelse

På det tidspunkt, hvor samuraien regerede Japan… Maskerede dæmoner udslettede næsten alle medlemmer af Shinsengumi og efterlod kun ét medlem. Dette arbejder konstant på at opretholde fred og offentlig orden i Kyoto. For at holde indtrykket bed lige er syv kriminelle blevet udvalgt til at være Shinsengumi-look-alikes, der har til opgave at beskytte Kyoto. Anført af Ichibanboshi, hvis forældre også blev myrdet, jager de nu de maskerede dæmoner for at hævne hans forældres død.

Kilder

Efterår 2022

Beast Tamer trailer

Suzu Miyama og Subachis light novel serie Beast Tamer (Yuusha Party wo Tsuihou Sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau / The Beast Tamer Who Was Exiled from His Party Meets a Cat Girl From the Strongest Race) kommer som en TV anime serie til oktober. Den vil blive streamet på Crunchyroll.

Animen vil blive lavet af studiet EMT Squared under ledelse af Atsushi Nigorikawa (Anime De Training! Ex). Takashi Aoshima (Uzaki-chan Wants to Hang Out!) skriver manuskriptet, mens Suhei Yamamoto (Between the Sky and Sea) står for karakterdesign. Yuki Hayashi (Haikyu!!), Alisa Okehazama (Jujutsu Kaisen) og Naoyuki Chikatani står for baggrundsmusikken.

Roller:

  • Shōya Chiba som Rein
  • Azumi Waki som Kanade
  • Rumi Okubo som Tania
Beast Tamer anime trailer
©深山鈴・茂村モト/「ビーストテイマー」製作委員会

Beskrivelse

Rain blev smidt ud af sin heltegruppe for at være en simpel og svag dyretæmmer. Men det forhindrede ham ikke i at blive eventyrer. Han hellige sig hovedsageligt simple quests, men en af ​​dem fører ham en dag til en stærk kattepige, der ændrer hans liv.

Kilder

Ukendt

Oshi no Ko mangaen laves til anime

Mangaen Oshi no Ko (udgivet på tysk under titlen [Mein*Star]) af Aka Akasaka og Mengo Yokoyari bliver lavet til en anime.

Doga Kobo studiet står for ​​anime-versionen af ​​historien, hvor Daisuke Hiramaki (Selection Project, WATATE: an Angel Flew Down to Me) vil instruere, mens Saori Tachibana (episode instruktør på Citrus, High School DxD Hero) vil støtte ham. Jin Tanaka (Laid-Back Camp, The Misfit of Demon King Academy) er ansvarlig for seriens sammensætning, og Kanna Hirayama (Rent-A-Girlfriend) bidrager med karakterdesignerne.

Oshi no Ko mangaen laves til anime
©赤坂アカ×横槍メンゴ/集英社・【推しの子】製作委員会

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen af sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō af en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilder

Kategoriseret i: