Live action

One Punch Man Hollywood film info

Det blev afsløret i 2020, at Sony Pictures havde sikret sig live-action-rettighederne til One-Punch Man. Nu kommer der endelig noget mere konkret da de har afsløret at Hollywood filmen vil blive produceret af Arad Productions (Spider-Man, Iron Man), hvor grundlæggerne Ari og Avi Arad vil fungere som producere. Begge vil blive støttet af Justin Lin, som både vil instruere og producere. Duoen Scott Rosenberg og Jeff Pinkner (Venom, Jumanji) står for manuskriptet.

I det mindste et hold der har god erfaring med film om superhelte, vi må se om vi kan håndtere en film baseret på en japansk serie med sit eget twist.

Kilde

Tomodachi Game får TV serie

Yuki Satos Tomodachi Game (Friends Games) manga får en live-action TV drama serie med titlen Tomodachi Game R4, der får premiere på TV Asahi den 23. juli.

Tomodachi Game får TV serie

Rollelisten vil omfatte medlemmer fra boybandsne Johnny’s Jr. Bishо̄nen og HiHi Jets. Rollelisten for forskellige medlemmer i seriens C- og K-grupper inkluderer:

  • Hidaka Ukisho (Bishо̄nen) som Yūichi Katagiri
  • Ryūga Satō (Bishо̄nen) som Tenji Mikasa
  • Mizuki Inoue (HiHi Jets) som Makoto Shibe
  • Fujii Naoki (Bishо̄nen) som Kei Shinomiya
  • Taishō Iwasaki (Bishо̄nen) som Jūzō Kadokura
  • Sōya Igari (HiHi Jets) som Hyakutarō Onigawar
  • Issei Kanasashi (Bishо̄nen) som Chisato Hashiratani
  • Yūto Nasu (Bishо̄nen) som Banri Niwa

Kilde

Mad

Gundams mest populære skurk, Char Aznable, sælger burgere for McDonald’s

Som en yderst dygtig pilot med flair for det dramatiske, stormer Char rutinemæssigt i kamp i forbedrede tilpassede versioner af seriens standard mobile suits. Det overføres til de burgere, han spiser, som Char Custom Kara Dabuchi.

“At trække krydretheden ud til dets grænser – det er min politik”

siger Char, der aldrig går glip af en mulighed for dramatisk at erklære sin holdning, tilsyneladende også når han bare taler om frokost
https://youtu.be/xLhaVcw8RGw
siger Char, der aldrig går glip af en mulighed for dramatisk at erklære sin overbevisning, tilsyneladende selvom han bare taler om frokost.

Grundmodellen her er en teriyaki-burger, som er blevet opdateret med røget bacon, hvidløgs-sojasovs-mayonnaise og røde boller som en hilsen til Chars kaldenavn, “den røde komet.”

“Dette er min særlige teriyaki! Dens virkning er på grund af hvidløget.”

https://youtu.be/d0eCZ509xyk

Char er dog ikke den eneste Gundam karakter med en signatur farve. Hans rival, og hovedpersonen i den originale serie, Gundam-piloten Amuro, er forbundet med farven hvid, hvilket er grunden til, at Char bliver forskrækket, da han fornemmer tilstedeværelsen af…

… Newtype White Torichi, en tredobbelt cheeseburger (“torichi”) med hvid cheddarost.

“Er det … Amuro?!? Nej, det er en torichi! Vis mig kraften i den hvide torichi,”

kommanderer Char
https://youtu.be/BQzu6WudT7A

Også med på menuen er Char Custom Dabuchi Sausage Muffin, et morgen udbud dybest set er en undskyldning for at spise en dobbelt cheeseburger til morgenmad, hvilket er lige den slags smarte ordning, som Char kan sætte pris på. Han snyder dog stadig jalapeno skiver ind, for han er jo spicy.

Char Custom Dabuchi Sausage Muffin

Der kommer også drikke med den ny Red Energy Flavor McFizz og McFloat, forfriskende kulsyreholdige drinks lavet med honning og guaranabær (plus vaniljeis, i flådens tilfælde).

Energy Flavor McFizz og McFloat,

Char menuen kan fås i Japan fra i dag den 22. juni, med priser fra 320 til 440 yen for sandwichene og 250 til 310 yen for drinksene.

Kilde

Spil

holoearth reklame video

Her er den første konceptfilm til holoearth, spillet, der foregår i verden af hololive Alternative (se trailer og nyhed her). VTuberne (virtuelle YouTubere) fra Covers Hololive Production og deres fans kan opleve den nye virtuelle verden Hololive Alternative.

Lørdagens special præsenterede spillets centrale visuelle og kvindelige avatarkonceptdesign af Triggers Masaru Sakamoto (SSSS.Gridman, SSSS.Dynazenon). Det viste også brugergrænsefladedesignet.

Kilde