Efterår 2022

Eminence in Shadow anime video om Delta, Epsilon, Zeta og Eta

Kadokawa streamer en reklamevideo for karakterer fra TV anime serien baseret på Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie. Videoen fremhæver Delta, Epsilon, Zeta og Eta – fire af elite Seven Shades medarbejderne i den hemmelige Shadow Garden-organisation.

Trailer

Beskrivelse

Selv i sit tidligere liv var Cids drøm ikke at blive en hovedperson eller en final boss. Han vil hellere slappe af som en mindre karakter, indtil det er rette tid til at afsløre, at han er en bagmand…eller i det mindste gøre det næstbedste – foregive at være en!

Og nu hvor han er blevet genfødt til en anden verden, er han klar til at sætte de perfekte betingelser for at udleve sine drømme fuldt ud. Bevæbnet med sin overaktive fantasi rekrutterer Cid i spøg medlemmer til sin organisation og opfinder en hel baggrundshistorie om en ond kult, som de skal nedlægge.

Nå, som heldet ville have det, viser disse imaginære modstandere sig at være den rigtige vare – og alle kender sandheden undtagen ham!

Kilde

Love Flops trailer

Nye detaljer er blevet afsløret på den officielle Twitter-konto for den originale anime Love Flops. En ny promo-video er ligeledes blevet udgivet.

Animen er planlagt til at få premiere til oktober 2022.

Info

Nobuyoshi Nagayama (Life Lessons with Uramichi Oniisan) vil instruere serien hos Studio Passione med assistance fra Midori Yui (Touken Ranbu: Hanamaru 2) og Fujiaki Asari (afsnitsinstruktør på Detective School Q). Kazuyuki Ueda (KINMOZA!) vil fungere som karakterdesigner, mens Ryou Yasumoto (Steins;Gate 0) vil skrive manuskriptet. Musikken er komponeret af Kenichiro Suehiro. Åbningssangen “Love? Reason why!!” synges af Konomi Suzuki og kan høres i videoen.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om den almindelige gymnasieelev Asahi Kashiwagi, som går i skole hver morgen uden større hændelser, men en morgen bliver involveret i en række mærkelige hændelser, der involverer fem piger/kvinder, hvilket nogenlunde svarer til en vag profeti, han så på tv tidligere på morgenen. Da han ankommer til skolen, fysisk og psykisk udmattet, bliver han overrasket, da de fem, han mødte undervejs, viser sig at være nye elever der. At han allerede lader til at kende de nytilkomne gør Asahis selverklærede “ven” Yoshio mistænkelig.

Efter skole finder Asahi et kærlighedsbrev i sit skoskab, der får ham til at gå til kirsebærtræet bag skolen, hvilket også matcher TV forudsigelsen tidligt om morgenen. Asahi går derefter hen til nævnte træ for at finde ud af, hvad der venter ham der.

Kilder

Vinter 2023

Reborn to Master the Blade trailer

Den officielle hjemmeside for den nye TV anime serie baseret på Hayakens Reborn to Master the Blade: From Hero-King to Extraordinary Squire (Eiyū-Ō, Bu o Kiwameru Tame Tensei-Su: Soshite, Sekai Saikyō no Minarai Kishi) light novel serie afslørede medvirkende medlemmer og den første reklamevideo.

Trailer

Beskrivelse

Helte-konge Inglis’ sidste ønske er at leve igen som en kriger. Men da han vågner, indser han, at han er blevet genfødt som pige i en adelig familie! Selv da hun bliver afvist fra ridderskabet, sætter hun sig for at blive den mest ekstraordinære squire, der nogensinde har eksisteret.

Kilde

Saikyō Onmyōji no Isekai Tenseiki film trailer

Kiichi Kosuzus Saikyō Onmyōji no Isekai Tenseiki (A Record of the Strongest Onmyōji’s Reincarnation to Another World) bliver lavet til en anime film, der forventes at få premiere til januar 2023.

Trailer

Info

Anime filmen laves af animationsstudiet Studio Blanc under ledelse af Ryosuke Shibuya (Life Lessons with Uramichi-Oniisan). Touko Machia (Lucky Star; Wake Up, Girls!) superviserer og skriver manuskripterne, mens Masayoshi Kikuchi (Asteroid in Love) og Sayaka Ueno (No Guns Life) står for karakterdesigns. Arisa Okehazama (Jujutsu Kaisen) sørger for baggrundsmusikken.

Illustration

Saikyō Onmyōji no Isekai Tenseiki film trailer
©小鈴危一・オカザキトシノリ/双葉社・「最強陰陽師の異世界転生記」製作委員会

Beskrivelse

Haruyoshi er den stærkeste “Onmyōji” i sin verden. En dag bliver han forrådt af sine venner, og kort før sin død ønsker han at blive lykkelig i sit næste liv. Derefter aktiverer han en hemmelig reinkarnations-magi. Mens reinkarnationen er en succes, befinder Haruyoshi sig i en verden, han ikke kender.

Han er født ind i en respekteret familie af troldmænd, men han er ikke selv magisk begavet. Men han indser hurtigt, at magi i denne verden er ingenting sammenlignet med hans gamle “Onmyō” kunst. Så han begynder et simpelt liv i en anden verden som “Onmyōji” og med en række forskellige “Yōkai” væsner der følger ham.

Kilder

Forår 2023

Chronicles of an Aristocrat Reborn in Another World laves til anime

Hifumi Shobo annoncerede fredag at Yashus Chronicles of an Aristocrat Reborn in Another World (Tensei Kizoku no Isekai Bōken Roku) light novels inspirerer en TV anime serie, der får premiere til foråret 2023. EMT Squared og Magic Bus producerer animeen.

Chronicles of an Aristocrat Reborn in Another World laves til anime

Beskrivelse

Efter at være død i færd med at stoppe en forbrydelse i det moderne Japan, reinkarneres vores helt som Cain von Silford, tredje søn af en adelig familie i en verden med sværd og trolddom. I sit nye liv modtager alle børn en velsignelse fra guderne…men Kain er uventet velsignet med et helt enormt overflødighedshorn af magiske kræfter. Hvis hans drøm om at rejse verden rundt som en fri sjæl skal gå i opfyldelse, kan han ikke afsløre for meget af sit potentiale til de forkerte mennesker. Et light hearted, eskapistisk eventyr i en anden verden begynder!

Kilde

Kategoriseret i: