Efterår 2022

Reincarnated as a Sword trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Yuu Tanaka og LLOs Reincarnated as a Sword (Tensei Shitara Ken Deshita) light novel serie begyndte at streame den anden reklamevideo, og den afslører yderligere rollebesætning, temasange og premiere den 5. oktober. Serien vil dog have en preview-visning på den japanske ABEMA streaming service den 28 september.
Videoen viser også åbningstemasangen “Tensei Shitara Ken Deshita” (Reincarnated as a Sword) af Kishida Kyōdan & The Akeboshi Rockets.

Trailer

Beskrivelse

Reinkarneret som et bevidst våben med minder om hans tidligere liv, men ikke hans navn, redder et magisk sværd en ung beastgirl fra et liv i slaveri. Fran, den katteørede pige, bliver hans bærer og vil kun blive stærkere, mens sværdet ønsker at finde ud af, hvorfor han er her. Sammen er den mærkelige duos rejse kun lige begyndt!

Illustration

Reincarnated as a Sword trailer

Kilde

2023

My One-Hit Kill Sister laves til TV anime

Den officielle hjemmeside for My One-Hit Kill Sister, anime serien baseret på Konoes Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Dо̄han no Isekai Seikatsu Hajimemashita (One Turn Kill Sister in Another World: I Started Living in Another World with My Older Sister) light novels, afslørede animeens rollebesætning, personale og TV-premiere i 2023.

Illustration

My One-Hit Kill Sister laves til TV anime

Beskrivelse

Asahi Ikusaba er en gymnasieelev, der farede vild og endte i en anden verden. Han har viden om videospil og fantasy-verdener, men han er svag og har ingen “snydeevner”. Han finder sin storesøster Maya i den anden verden, og hun har den stærkeste snydeevne og har også et broderkompleks.

Kilder

The Misfit of Demon King Academy sæson to bekræftet

Den officielle Twitter-konto for TV anime serien baseret på Shus The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Maō Gakuin no Futekigōsha ~Shijō Saikyō no Maō no Shiso, Tensei Shite Shison-tachi no Gakkō e Kayō) light novel serie annoncerede at animeens anden sæson vil få premiere i 2023.

Anden sæson blev annonceret for næsten halvandet år siden, men nu har vi så fået et konkret år for udgivelsen i det mindste.

Illustration

The Misfit of Demon King Academy  får anime sæson to

Beskrivelse

På trods af deres appetit for ødelæggelse bliver selv dæmonkonger trætte af alt det blod og kaos undertiden! Da Anoth reinkarnerer i håb om et mere fredeligt liv, ender han med at gå i skole med sine efterkommere i sin gamle borg 2000 år senere. Men med magi på falderebet i denne æra, er ingen i stand til at vurdere Anoths sande kraft!

Kilde

The Magical Revolution of the Reincarnated Princess yuri fantasy romaner laves til anime

Kadokawa annoncerede at Piero Karasus The Magical Revolution of the Reincarnated Princess (Tensei Ōjo to Tensai Reijō no Mahō Kakumei) inspirerer en TV anime serie i 2023.

Trailer

Beskrivelse

På trods af sin formodede ringe evner med normal magi trodser prinsesse Anisphia aristokratiets forventninger ved at udvikle “magicology”, en unik magisk teori baseret på minder fra hendes tidligere liv.
En dag er hun vidne til, at den geniale adelskvinde Euphyllia uretmæssigt bliver frataget sin titel som rigets næste monark. Det er da Anisphia laver en plan for at hjælpe Euphyllia med at genvinde sit gode navn – hvilket på en eller anden måde indebærer, at de bor sammen og forsker i magi!
Disse to damer aner dog ikke, at deres tilfældige møde vil ændre ikke kun deres egen fremtid, men også kongerigets…og hele verdens!

Illustration

The Magical Revolution of the Reincarnated Princess yuri fantasy romaner laves til anime

Kilde

Ukendt

I Got a Cheat Skill in Another World laves til TV anime

Kadokawa annoncerede fredag, at forfatteren Miku og illustratoren Rein Kuwashimas I Got a Cheat Skill in Another World (Isekai de Cheat Skill o Te ni Shita Ore wa, Genjitsu Sekai o mo Musōsuru) light novel serie får en TV anime adaption. Kadokawa afslørede også en teaser-illustration til animeen og streamer en særlig promo-video til franchisen.

Særlig trailer

Beskrivelse

En dør til en anden verden strækker sig foran en dreng, der er blevet brutalt mobbet hele sit liv. Denne alternative virkelighed giver ham adgang til alle mulige ting, såsom snydefærdigheder og en portal, der lader ham rejse mellem sin gamle og nye verden! Kan denne klassetaber vende sit liv om derhjemme…?

Illustration

I Got a Cheat Skill in Another World laves til TV anime

Kilde

Kategoriseret i: