Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Skurke, helte og små idoler

Trailer og andet om kommende anime der er absurde komedier, handler om skurkinder og superhelte og små idoler

My Hero Academia sæson seks trailer tre

Efterår 2022

I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss TV anime trailer to

Den officielle hjemmeside for TV anime adaptionen af Sarasa Nagases I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss (Akuyaku Reijō Nanode Last Boss o Katte Mimashita) novels afslørede torsdag den anden reklamevideo og afsluttende temasangkunstner.

Traileren viser den ledende stemmeskuespillerinde Rie Takahashis åbningstemasang “Kyо̄kan Sarenakute mo Ii Janai” og afslører animeens premieredato den 1. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Da hendes forlovelse med prinsen uhøjtideligt afbrydes, kommer detaljer fra den unge adelige Aileens tidligere liv tilbage. De hjælper hende med at indse, at hun lever i en verden af ​​et af hendes yndlings otome-spil – som heltindens største rival!
Men hendes hukommelse har flere huller end dårlig fanfiction… og den eneste sikre er, at medmindre noget bliver gjort hurtigt, er hendes død næsten sikker. Du kan ikke regne med helten/den største kærlighedsaffære, så hvorfor ikke vente og se, hvad den endelige boss har at sige?

Illustration

I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss trailer
©永瀬さらさ・紫真依/KADOKAWA/悪ラス製作委員会2022

Kilde

My Hero Academia sæson seks trailer tre

Første afsnit på den hedt ventede sjette sæson begynder på japansk TV den 1 oktober og vil blive streamet her på Crunchyroll. Den følger Paranormal Liberation War historien i mangaen.

Ligesom de tidligere sæsoner og film laves den af studio Bones.

Trailer

Kilder

Pop Team Epic sæson to begynder 2 oktober

Anden sæson af den populære Pop Team Epic gag anime begynder den 2 oktober.

Udover at den bliver vist på japansk TV vil den også blive vist på TikTok Live, hvilket er den allerførste gang, at en TV -anime vil blive streamet på TikTok samtidig med den normale udsendelse.

Trailer

Beskrivelse

Groft, uhøfligt og lidt… nuttet? Gør dig klar til Popuko og Pipimi, den lille og høje stjerne fra Pop Team Epic! Baseret på den bizarre webcomic på fire paneler af Bukubu Ōkawa kommer en komedie, der vil kaste dig afsted med sine jokes derude og intense absurditet. Tror du, du er klar til disse piger? Tænk om igen, F#%**er!

Kilder

2023

The Idolm@ster Cinderella Girls U149 TV anime trailer

Den anden og sidste dag af The IDOLM@STER Cinderella Girls Like4Live #cg_ootd koncerter udgav en teaser reklame video til TV anime serien baseret på Kyownos The IDOLM@STER Cinderella Girls U149 manga i søndags. Teaseren annoncerer, at animen får premiere næste år.

Tweet med trailer

Beskrivelse

Mangaen handler om piger under 149 centimeter høje, som stræber efter at være idoler, selvom de ikke har en producer eller koncerter. Men måske med en fantastisk kjole, en fantastisk scene og en fantastisk prins… Den nye Askepot-historie følger disse små idoler og deres lille rookie-producer.

Illustration

The Idolm@ster Cinderella Girls U149 TV anime trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.