Uzaki-chan Wants to Hang Out! sæson to trailer to

Personalet bag TV anime serien baseret på Takes Uzaki-chan Wants to Hang Out! (Uzaki-chan wa Asobitai!) manga afslørede torsdag den anden reklamevideo for animeens anden sæson. Videoen viser den afsluttende temasang “Happy Life” af den virtuelle YouTuber-sangenhed MKLNtic.

Serien begynder den 1. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Sakurai Shinichis ene ønske er lidt fred og ro. Men Uzaki Hana – hans larmende, vel-udrustede underklasse-elev – har andre planer. Det eneste hun vil er at hænge ud og lave sjov med ham. Med hjælp fra hendes chipper-charme og peppede vedholdenhed kan dette bare være starten på et smukt forhold!

Kilde

Chainsaw Man dub trailer

Her er en trailer med nogle af de engelske stemme til den kommende Chainsaw Man anime.

Serien får premiere den 7. oktober.

Trailer

Den engelske rollebesætning inkluderer:

  • Ryan Colt Levy som Denji
  • Suzie Yeung som Makima
  • Sarah Wiedenheft som Power
  • Reagan Murdock som Aki

Mike McFarland vil instruere den engelske dub.

Beskrivelse

Denjis største ønske er at leve et normalt liv. Men alt, hvad han arvede fra sin far, var gæld til mafiaen. Da Denji redder den lille djævel Pochitas liv, giver denne ham evnen til at forvandle sig til Chainsaw Man. Det tager ikke lang tid, før regeringen lægger mærke til drengen med motorsaven som hovede…

Kilde

Legend of Mana: The Teardrop Crystal trailer to

Warner Bros. Japan streamer den anden reklamevideo til Legend of Mana: The Teardrop Crystal (Seiken Densetsu Legend of Mana: The Teardrop Crystal på japansk), TV-animeen baseret på Square Enix’ Legend of Mana spil. Videoen afslører flere medvirkende i animeen.

Serien begynder den 7 oktober.

Trailer

Kilde

Onna no Sono no Hoshi trailer

Shodensha begyndte at streame en reklame video til Blu-ray Disc-anime-adaptionen af Yama Wayamas Onna no Sono no Hoshi (Hoshi of the Girls’ Garden) manga. Shodensha afslørede også en ny illustration til animeen

Den tredje manga-bind vil inkludere animeen på en Blu-ray-disk når det udkommer den 8. december.

Trailer

Beskrivelse

Komedie-mangaen handler om den titulære Hoshi, en lærer og klasselærer/rådgiver på en skole, der udelukkende består af piger. Historien følger Hoshis elevers krumspring, herunder at skrive absurde kædeordspil i klassejournalen, at få Hoshi til at tage sig af en hund, og når Hoshi skal give råd til en håbefuld manga-skaber-elev.

Illustration

Onna no Sono no Hoshi trailer

Kilde

Kategoriseret i: