Aru Asa Dummy Head Mike ni Natteita Ore-kun no Jinsei ASMR anime trailer

Den officielle Twitter-konto for den originale TV-anime Aru Asa Dummy Head Mike ni Natteita Ore-kun no Jinsei (My Life After I Became a Dummy Head Microphone One Morning) afslørede den fulde reklamevideo for serien torsdag.

Videoen afslørede animeens afsluttende temasang “Katachi ni Dekinai Monologue” (A Monologue That Defies Conventions) med sangeren KOTOKO, og annoncerede også animeens premiere den 12. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Slapstick-komedien handler om en hovedperson, der blev reinkarneret i en attraphovedmikrofon (en mikrofon indlejret i et falsk menneskehoved til trofast at optage den lydlige stemning). Den dummy-hovedmikrofon bliver tilfældigvis brugt af Yuri og andre gymnasiepiger i en ASMR-klub, som har deres blikke rettet mod “ASMR Kōshien” high school-mesterskaberne. (ASMR eller Autonomous Sensory Meridian Response er den nervepirrende eller afslappende fornemmelse, man får som reaktion på stimuli såsom visse lyde eller syn.)

Kilde

Urusei Yatsura trailer

Den officielle hjemmeside for den nye TV-anime baseret på Rumiko Takahashis Urusei Yatsura manga begyndte at streame den anden fulde reklamevideo til animeen torsdag.

Videoen afslørede animeens åbningstemasang med titlen “AIUE” (A-B-C-D) og den afsluttende temasang med titlen “Tokyo Shandy Rendezvous.”

Serien begynder den 13. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Den smukke alienprinsesse Lum lander på jorden med sin UFO, og den ulykkelige Ataru Moroboshis verden bliver vendt på hovedet! Bliver Lum den nye hersker over jorden? Eller vil Ataru på en eller anden måde mirakuløst redde verden fra rumvæsenets angreb?

Kilder

Sword Art Online Progressive film to trailer

Sword Art Online Progressive: Scherzo of Deep Night skulle efter planen have haft premiere den 10. september 2022 i japanske biografer, men den blev udskudt til 22 oktober 2022 grundet COVID-19.

Her er den nyeste trailer for denne anden film i rækken.

Trailer

Kilde

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part I film trailer

Netflix Tudum Japan livestream-begivenhed afslørede en ny trailer til første del af The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh (Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburgh), det helt nye todelte anime-filmprojekt til Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai) manga franchisen.

Filmen kommer på Netflix til december.

Trailer

Beskrivelse

Projektet har en ny original historie skrevet af den originale mangaforfatter Nakaba Suzuki, og vil handler om Meliodas’ søn Tristan.

Illustration

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part I film trailer

Kilde

Sonic Prime trailer

Allerede i maj 2022 gav Netflix os et første glimt af Sonic Prime. Nu har streamingtjenesten udgivet en ny teaser-trailer. De holder stadig fast i at den kommer her i 2022 men mere konkrete er de stadig ikke.

Trailer

Kilde

Kategoriseret i: