Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Tokyo Mew Mew New får anden sæson
Tokyo Mew Mew New får anden sæson

Anime

Anime nyheder: 2023 – Magiske muskler og kærlighed

Trailere for kommende 2023 serier om magi, muskler (og magi), idoler og kærlighed gennem online spil.

Vinter 2023

Ny Sorcerous Stabber Orphen anime får sæson tre

Den officielle hjemmeside for den nye TV-anime baseret på Yoshinobu Akitas Sorcerous Stabber Orphen (Majutsushi Orphen Haguretabi) light novel serie afslørede, at animeen får en tredje sæson med titlen Majutsushi Orphen Haguretabi: Urban Rama-hen (Urban Rama Arc). Anime sæsonen får premiere til januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Orphen er en troldmand, der droppede ud af det prestigefyldte Tower of Fangs. Hans rejse for at redde Azalie, en pige, han så op til som en søster, har bragt ham til den travle by Totokanta. Her genforenes de for første gang i fem år. Men hvad er sandheden bag hendes monstrøse transformation, og hvilke hemmeligheder lurer bag Baldanders Sword…?

Illustration

Ny Sorcerous Stabber Orphen anime får sæson tre

Kilder

UniteUp! YouTube projekt laves til TV anime

Aniplex annoncerede ved Aniplex Online Fest 2022-begivenheden at Sony Musics “næste dimensionelle idol-projekt” UniteUp! inspirerer en TV-anime-serie, der får premiere til januar 2023.

Trailer

Illustration

UniteUp! YouTube projekt laves til TV anime

Kilder

Forår 2023

Tokyo Mew Mew New får anden sæson

Den officielle hjemmeside for Tokyo Mew Mew New, den nye anime baseret på Reiko Yoshida og Mia Ikumis Tokyo Mew Mew manga, annoncerede at serien får en anden sæson til april 2023 på TV Tokyo og dets tilknyttede selskaber.

Hjemmesiden streamer en annonceringsvideo:

Trailer

Beskrivelse

Ichigo Momomiya bliver involveret i et fejlagtigt eksperiment, mens hun er på date med sit crush. I eksperimentet bliver hendes gener blandet med Iriomote-kattens. Da de to elever så bliver angrebet af en mutant rotte, forvandler Ichigo sig nu til Mew Ichigo med seje katteevner. Det lykkes hende at besejre rotten, og en mystisk dreng ved navn Ryo Shirogane forklarer hende, at hun fra nu af skal bruges som et biologisk våben mod alien angribere.

Kilder

2023

Aniplex afslørede en ny reklamevideo til TV-anime-adaptionen af Hajime Kōmotos Mashle: Magic and Muscles manga ved Aniplex Online Fest 2022 begivenheden.

Trailer

Beskrivelse

Dette er en verden af magi, hvor magi bruges til alt. Men dybt inde i skoven findes en ung mand, der bruger sin tid på at træne og få større muskler. Han kan ikke bruge magi, men han nyder et fredeligt liv med sin far. Men en dag er hans liv i fare! Vil hans muskuløse krop beskytte ham mod magi-brugerne, der er ude efter at få fat i ham? Kraftfuldt trænede muskler knuser magi, da denne unormale magiske fantasi begynder!

Kilder

My Love Story With Yamada-kun at Lv999 manga laves til TV anime

Aniplex Online Fest 2022 begivenheden afslørede at Mashiros Loving Yamada at Lv999! (Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru) manga får en TV-anime-adaption i 2023. Begivenheden afslørede animeens engelske titel som My Love Story With Yamada-kun at Lv999.

Trailer

Beskrivelse

Akane, der for nylig blev dumpet, er lige ved at forlade det spil, hun plejede at spille med sin kæreste, da hun møder Yamada i det samme RPG. Yamada i det virkelige liv viser sig at være noget af en legende. Det eneste problem er – han er KUN interesseret i spillet. Efterhånden som Akanes følelser vokser, vil Yamadas fokus forblive på spillet?

Illustration

My Love Story With Yamada-kun at Lv999 manga laves til TV anime

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...