Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

To Your Eternity sæson to trailer
To Your Eternity sæson to trailer

Anime

Anime nyheder: Efterår 2022 – Skygger, læger og skibe

En opening til en begyndt anime serie og trailere for anime serier og film, der endnu ikke er begyndt her i efterår 2022 sæsonen.

The Eminence in Shadow opening video

Videoen til åbningen til den aktuelle anime sæson af Eminence in Shadow med ​​OxT’s “HIGHEST” som musik-side er blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto.

Serien kan ses på HiDive og den aktuelle sæson begyndte den 5. oktober i Japan og bliver på 20 afsnit.

Åbnings video

Kilde

To Your Eternity sæson to trailer

Anden sæson af To Your Eternity bliver på 20 afsnit og begynder den 23 oktober. Ligesom første sæson vil de kunne ses på Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Det er næsten 40 år siden Fushi blev set. Smerten ved at miste dem, han elskede, blev så stor, at han valgte et liv i ensomhed. Hans fravær har ikke forhindret hans svorne fjender, Thumperne, i at skabe kaos. For at forhindre yderligere blodsudgydelser bryder han sin lange tavshed for at bekæmpe dem igen. Han har ikke brug for venner for at overleve, men han har brug for dem for at leve.

Kilder

Anden Sword Art Online Progressive film fuld trailer

Sword Art Online Progressive: Scherzo of Deep Night skulle efter planen have haft premiere den 10. september 2022 i japanske biografer, men den blev udskudt til 22 oktober 2022 grundet COVID-19.

Trailer

Kilde

Den officielle Twitter-konto for Arknights: Prelude to Dawn, TV-anime-adaptionen af Arknights smartphone-spillet, begyndte at streame en fuld reklamevideo til animeen. Videoen afslører og viser ReoNas åbningstemasang “Alive”.

Serien begynder den 28 oktober i Japan.

Trailer

Beskrivelse

Spillet foregår i en fantasiverden kaldet Terra med moderne science-fiction-motiver. Terra er plaget af sjældne, men ødelæggende katastrofer, der tvinger de fleste mennesker til at bo i nomadiske byer. Katastrofer frembringer også det sjældne mineral Originium, som giver høj energi og dermed er en værdifuld ressource, men som også forbruger alt omkring sig, efterhånden som det vokser. Dem med langvarig eksponering til Originium udvikler let en hensygnende sygdom kendt som Oripati.

Historien handler om livet for Oripathy-inficerede individer. Et omstrejfende medicinsk firma kendt som Rhodes Island tilbyder en hjælpende hånd og et sted at høre til for de ofte udstødte inficerede. Rhodes Island har dog ofte måttet udføre ad-hoc paramilitære aktioner mod Reunion Movement, en terrororganisation, der udfører voldelige aktioner rettet mod regeringer, der undertrykker de inficerede.

Kilde

Kadokawa afslørede en ny reklamevideo til KanColle: Itsuka Ano Umi de (KanColle: Someday in that Sea), anden sæson af KanColle animeen.

Traileren afslører, at animen får premiere den 3. november og bliver på kun otte afsnit.

Trailer

Beskrivelse

Animen er baseret på et webbrowserspil, der blev lanceret i 2013, og foregår i en verden, hvor menneskeheden har mistet kontrollen over havene. Truslen, der har overtaget havene, er Abyssal flåden. De eneste, der kan imødegå denne trussel, er Kan-Musu (Fleet Girls), piger, der besidder ånden fra flådefartøjer fra gamle dage.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.