Efterår 2022

Hypergryph debuterede en ny trailer til Arknights: Prelude to Dawn, TV anime adaptionen af Hypergrpyhs Arknights smartphone-spil, under spillets 3,5-års jubilæums livestream søndag. Videoen afslører nye rollebesætningsmedlemmer til animeen, som alle ikke tidligere har været udtrykt i spillet.

Serien begynder den 28 oktober i Japan og vil kunne ses via Crunchyroll her i Vesten.

Trailer

Beskrivelse

Spillet foregår i en fantasiverden kaldet Terra med moderne science-fiction-motiver. Terra er plaget af sjældne, men ødelæggende katastrofer, der tvinger de fleste mennesker til at bo i nomadiske byer. Katastrofer frembringer også det sjældne mineral Originium, som giver høj energi og dermed er en værdifuld ressource, men som også forbruger alt omkring sig, efterhånden som det vokser. Dem med langvarig eksponering til Originium udvikler let en hensygnende sygdom kendt som Oripati.

Historien handler om livet for Oripathy-inficerede individer. Et omstrejfende medicinsk firma kendt som Rhodes Island tilbyder en hjælpende hånd og et sted at høre til for de ofte udstødte inficerede. Rhodes Island har dog ofte måttet udføre ad-hoc paramilitære aktioner mod Reunion Movement, en terrororganisation, der udfører voldelige aktioner rettet mod regeringer, der undertrykker de inficerede.

Kilde

Vinter 2023

Vinland Saga sæson to trailer

Twin Engine afslørede mandag, at anden sæson af TV-animeen baseret på Makoto Yukimuras Vinland Saga manga får premiere den 9. januar på japansk TV. Serien vil kunne ses i hele verden på Netflix (på nær Kina) og Crunchyroll (på nær Asien).

win Engine begyndte også at streame en ny trailer til serien, der afslører og forhåndsviser Anonymouz’ åbningstemasang River.hi

Trailer

Beskrivelse

Officiel synopsis af VINLAND SAGA sæson 2:

Et nyt årtusinde begynder i den sydlige del af den jyske halvø i Danmark.
Efter døden af sin mangeårige fjende, Askeladd, mistede Thorfinn sit formål med livet.
Han blev købt af godsejeren Ketil som “træl” og beskæftiget sig med landvindingsarbejde på sin gård.
Thorfinn møder der en ung mand, Einar, der også var en træl som ham.
Mødet med Einar fik Thorfinn til at se de synder, han havde begået, i øjnene og begyndte at finde mening med livet.
På den anden side forsøgte Knud, der blev konge af England, at udvide sit territorium for at etablere “det forjættede land”.

Dette er “The Story of a True Warrior (Saga)”.

“Historien om forsoning og frelse (Saga) “der ligger hinsides prologen.”

Kilde

2023

My One-Hit Kill Sister teaser et

Den officielle hjemmeside for My One-Hit Kill Sister, anime serien baseret på Konoes One Turn Kill Sister in Another World: I Started Living in Another World with My Older Sister (Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Dо̄han no Isekai Seikatsu Hajimemashita) light novels, begyndte at streame animeens første teaser mandag. Teaseren afslører fem nye rollebesætningsmedlemmer. Siden afslørede også en ny illustration.

Trailer

Beskrivelse

Asahi Ikusaba er en gymnasieelev, der farede vild og endte i en anden verden. Han har viden om videospil og fantasy-verdener, men han er svag og har ingen “snydeevner”. Han finder sin storesøster Maya i den anden verden, og hun har den stærkeste snydeevne og har også et broderkompleks.

Illustration

My One-Hit Kill Sister teaser et

Kilde

Ukendt

Revenger original TV anime trailer to

Visuel novel udvikler Nitroplus og distributør Shochikus Revenger. originale TV anime serie begyndte at streame den anden promo-video på YouTube fredag.

Twitter-kontoen for animeen angiver, at selskaberne snart vil annoncere karakter- og rollebesætningsoplysninger.

Crunchyroll vil streame serien over hele verden på nær Asien. En konkret premiere dato kendes dog endnu ikke.

Trailer

Beskrivelse

Mens mester morder Usui Yuen ser nærmere på en række mord på den store samurai-klan, Satsumaen, støder han på Kurima Raizo, medlem og overlevende fra et af angrebene. Sammen opdager de, at disse mords sande natur er større end over stjålne ressourcer. Når de kommer tættere på sandheden, vil de så komme ud i live for at hævne sig?

Kilde

Laid-Back Camp TV anime får sæson tre

Medvirkende i animefilmen Laid-Back Camp Movie (Eiga Yurukyan△) annoncerede at Afros originale Yurucamp (Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) manga inspirerer en tredje TV anime sæson. Afro tegnede en illustration for at fejre nyheden:

Illustration

Laid-Back Camp TV anime får sæson tre

Beskrivelse

Yurucamp (Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) er en “langsom udendørs manga”, der følger to unge kvinder. Rin kan lide at tage på camping alene langs søerne, der giver en naturskøn udsigt over Mt. Fuji. Nadeshiko elsker at tage på cykelture alene til steder, hvor hun kan se Fuji-bjerget. Efter at de har mødt hinanden, tager Rin og Nadeshiko på campingture, spiser kop ramen sammen og nyder landskabet.

Kilder

AniToons+
LiveChart.me

Kategoriseret i: