Pokémon Company afslørede en ny Pokémon anime serie i dag fredag. Serien vil følge helt nye to hovedpersoner, der hedder Liko og Roy i den japanske version af serien.

Nedenstående video indeholder spoilere til Pokémon Ultimate Journeys: The Series. Den ikke-spoiler trailer til den nye serie får premiere ved 1:03 i videoen.

Trailer

Info

Serien får premiere til april 2023 i Japan, og Pokémon Company sagde i deres engelske pressemeddelelse, at anime-serien vil premiere i 2023 “og videre.”
Animeserien vil indeholde Sprigatito, Fuecoco og Quaxly fra Pokémon Scarlet og Pokémon Violet videospillene, og vil også indeholde den legendariske Pokémon Rayquaza i sin shiny form.

Anime serien får premiere efter Pokémon Ultimate Journeys: The Series.

Virksomheden annoncerede også, at det producerer en samling af 11 specielle episoder for at afslutte Pokémon Ultimate Journeys: The Series anime, der fejrer Ashs eventyr, der spænder over 25 sæsoner.
Virksomheden sagde, at episoderne vil indeholde fan-favorit-karakterer som Misty og Brock og vil “give et glimt af, hvad fremtiden bringer… i dette sidste kapitel for Ash og Pikachu.”
Episoderne får premiere i Japan den 13. januar, og den afsluttende anime har på japansk har titlen Pocket Monster Mezase Pokémon Master (Aiming to be a Pokémon Master).

Kilder

Kategoriseret i: