Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Ny Pokémon anime med to hovedpersoner – UDEN Ash

En æra er forbi men franchisen lever videre i bedste velgående.

Anime nyhed: Ny Pokémon anime med to hovedpersoner - UDEN Ash

Pokémon Company afslørede en ny Pokémon anime serie i dag fredag. Serien vil følge helt nye to hovedpersoner, der hedder Liko og Roy i den japanske version af serien.

Nedenstående video indeholder spoilere til Pokémon Ultimate Journeys: The Series. Den ikke-spoiler trailer til den nye serie får premiere ved 1:03 i videoen.

Trailer

Info

Serien får premiere til april 2023 i Japan, og Pokémon Company sagde i deres engelske pressemeddelelse, at anime-serien vil premiere i 2023 “og videre.”
Animeserien vil indeholde Sprigatito, Fuecoco og Quaxly fra Pokémon Scarlet og Pokémon Violet videospillene, og vil også indeholde den legendariske Pokémon Rayquaza i sin shiny form.

Anime serien får premiere efter Pokémon Ultimate Journeys: The Series.

Virksomheden annoncerede også, at det producerer en samling af 11 specielle episoder for at afslutte Pokémon Ultimate Journeys: The Series anime, der fejrer Ashs eventyr, der spænder over 25 sæsoner.
Virksomheden sagde, at episoderne vil indeholde fan-favorit-karakterer som Misty og Brock og vil “give et glimt af, hvad fremtiden bringer… i dette sidste kapitel for Ash og Pikachu.”
Episoderne får premiere i Japan den 13. januar, og den afsluttende anime har på japansk har titlen Pocket Monster Mezase Pokémon Master (Aiming to be a Pokémon Master).

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...