Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Sand Land mangaen laves til anime

Endnu en Toriyama manga laves til anime.

Anime nyhed: Sand Land mangaen laves til anime

En teaser hjemmeside for SAND LAND projektet annoncerede at der til næste år kommer en anime baseret på Akira Toriyamas SAND LAND manga.

Sunrise, Kamikaze Douga og Anima producerer animationen. Meddelelsen specificerede ikke mediet eller formatet for tilpasningen.

Ligesom hans Akira Toriyamas mest kendte værk DragonBall udkom Sand Land her i Denmark for 20 år siden. Serien er på kun én bog.

Teaser trailer

Beskrivelse

Sandland handler om vand. Intet virker uden det livsvigtige vand. Det ved Beelzebub også. Som djævelens søn skal han træne ordentligt for senere selv at blive en “god” dæmon. Men han afbryder træningen, da en fremmed beder ham om hjælp. Fra nu af er hans eneste mål at søge efter den mystiske vandkilde, der må være et sted i det sydlige Sandland, men som er stærkt bevogtet af en hensynsløs konge…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...

Anime

For at være lidt mere bred er her en trailer for en ny historisk donghua, kinesisk anime, Blades of the Guardians: Biao Ren.