Den kombinerede fjerde og femte 2023 nummer af Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin afslørede at Yoshihiro Togashis Hunter X Hunter manga holder pause fra og med magasinets næste nummer, efter at have taget Togashis helbred i betragtning.

I et brev offentliggjort i nummeret sagde Weekly Shonen Jumps redaktionelle afdeling, at den rådførte sig med Togashi og besluttede, at mangaen ikke skulle følge et ugentlig serieformat fremover. Redaktionen tilføjede, at når den kender konkrete detaljer om mangaens tilbagevenden, og hvordan mangaen vil blive serialiseret fremover, vil den afsløre detaljerne i magasinet.

Mangaen vendte tilbage efter en næsten fire års pause i magasinets 47. 2022-udgave, som blev sendt den 24. oktober. Mangaen havde været på pause siden november 2018.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,