En ny trailer er blevet frigivet via den officielle Twitter-konto til anime serien The Ice Guy and His Cool Female Colleague, der begynder den 3. januar og bliver på 12 afsnit.

Serien bliver lavet af Zero-G og Liber studierne, hvor Mankyu (Idolm@ster Cinderella Girls Theatre) vil instruere. Tomoko Konparu (Love All Play) tager sig af seriens komposition og Miyako Kano bidrager til karakterdesigns. Ruka Kawada (Is the Order a Rabbit?) komponerer musikken. Åbningstemaet vil blive udført af den japanske musiker Takao Sakuma, som sidst medvirkede med åbningen til Futsal Boys!!!!!

Trailer

Beskrivelse

“Den romantiske romanske komedie på arbejdspladsen” handler om Himuro-kun, en nutidig efterkommer af snekvinden fra japansk folklore og hans tilsyneladende ophøjede, excentriske og dog venlige kollega Fuyutsuki.

Himuro-kun har en tendens til at fryse genstande i nærheden eller tilkalde en snestorm, når han er ophidset, og han er tilfældigvis også hemmeligt forelsket i Fuyutsuki. Fuyutsuki er dog næsten fuldstændig uvidende om alt omkring hende.

Kilder

Kategoriseret i: