Inden den tredje sæson af animen IDOLiSH7 Third BEAT fortsætter til februar, er det nu officielt offentliggjort, at franchisen vil få en anime-film.

En teaser-trailer og en illustration blev frigivet for at ledsage meddelelsen.

Filmen er planlagt til at få premiere i japanske biografer den 20. maj 2023.

Trailer

Om filmen

Mens TROYCA-studiet er ansvarlig for produktionen TV​​-serien vil filmen IDOLiSH7 LIVE 4bit BEYOND THE PERiOD blive lavet af animationsstudiet Orange, hvor Hiroshi Nishikiori (A Certain Magical Index) og Kensuke Yamamoto (Gambo) vil instruere. IDOLiSH7-franchiseskaberen Bunta Tsushimi vil skrive manuskriptet, mens Hitomi Miyazaki vil skabe karakterdesignerne baseret på det originale kunstværk af Arina Tanemura (Kamikaze Kaitou Jeanne, Full Moon o Sagashite).

Illustration

Anime nyhed: IDOLiSH7 får anime film
©BNOI/劇場版アイナナ製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: