Personalet bag Kuma Kuma Kuma Bear Punch!, den anden animesæson baseret på Kumanano og 029s Kuma Kuma Kuma Bear light-novels, afslørede animeens anden reklamevideo i onsdags.

Videoen afslører og forhåndsviser åbningstemasangen “Kimi to no Mirai” af Azumi Waki, som spiller en af hovedpersonerne Fina.

Serien begynder til april (2023).

Trailer

30 sekunders reklame

Kadokawa udgav også en 30 sekunders reklame.

Beskrivelse

Den femten år gamle Yuna foretrækker at blive hjemme og er nærmest besat af at spille sit yndlings VRMMO-spil frem for at gøre noget andet, herunder gå i skole. Da en mærkelig ny opdatering giver hende et one-of-a-kind sæt bjørne-tøj, der kommer med overmægtige evner, er Yuna splittet: dragtem er uudholdeligt sød, men for pinlig til at have i spillet. Men så befinder hun sig pludselig transporteret ind i spillets verden, kæmpende mod monstre og magi for alvor, og bjørnedragten bliver det bedste våben, hun har!

Kilde

Kategoriseret i: