Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Kazuha Kishimotos Summoned to Another World… Again?! (Isekai Shōkan wa Nidome Desu) light novel serie udgav animeens første fulde reklame video og første nøgle illustration.

Videoen afslørede flere medvirkende og premieren den 9. april for animeen. Den annoncerer og viser også den afsluttende temasang “Be ambitious!!!” med idolgruppen Maybe Me.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om en mand, der blev kaldt til en fremmed verden som kriger og reddede den. Af denne grund er han nu ekstremt populær og lever sit liv lykkeligt i denne nye verden som en normal person. Men en dag falder han i en fælde og bliver sendt tilbage til sin oprindelige verden som baby.

Illustration

Summoned to Another World… Again?! trailer
Ⓒ 岸本和葉・嵐山/双葉社・「異世界召喚は二度目です」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: