AlphaPolis annoncerede at forfatter Howahowa Shiina og illustrator Yamaadas A Playthrough of a Certain Dude’s VRMMO Life (Toaru Ossan no VRMMO Katsudōki) light novel serie inspirerer en TV anime serie.

Personalet bag afslørede en teaser-illustration til serien.

Illustration

A Playthrough of a Certain Dude's VRMMO Life romaner laves til TV anime
© 椎名ほわほわ・アルファポリス/とあるおっさんのVRMMO活動記製作委員会

Beskrivelse

En ny type VRMMO kaldet “One More Free Life Online” er udkommet. Han logger ind som en ung drenge-avatar kaldet “Earth”.

Taichi Tanaka (38, single) har et almindeligt kontorjob og nyder at spille videospil i sin fritid. I en verden, hvor spilleren er fri til at gøre, som de vil, beslutter han sig for at mestre en færdighed, der er blevet anset for at være ubrugelig! Han laver eliksirer, der er alt for besværlige at lave, laver mad, der er alt for god, og bruger bizarre originale våben til at jage monstre…

En eventyrmanga om en almindelig midaldrende mand, der i ro og mag nyder sit VRMMO-sandkassespil!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,