På den offcielle Twitter-konto for den kommende Oshi no Ko anime blev det torsdag afsløret at TV-anime serien baseret på ​​Aka Akasaka (Kaguya-sama: Love is War) og Mengo Yokoyaris (Scum’s Wish) Oshi no Ko manga får premiere den 12. april kl. 23:00.

Den vil kunne streames på HIDIVE her.

Folkene bag serien

  • Instruktør Daisuke Hiramaki („Selection Project”, „WATATE: an Angel Flew Down to Me“)
  • Hjælpe-instruktør Saori Tachibana (Afsnit-instruktør påi „Citrus”, „High School DxD Hero“)
  • Serie komposition Jin Tanaka („Laid-Back Camp”, „The Misfit of Demon King Academy“)
  • Karakter designs Kanna Hirayama („Rent-A-Girlfriend”)
  • Åbnings tema “Idol” med YOASOBI
  • Studie Studio Doga Kobo

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen for sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō i en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,