Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Yakitori sci-fi romaner af forfatteren bag Saga of Tanya the Evil og tegneren til Overlord kommer snart som ny anime

Netflix bringer til maj en ny anime baseret på Yakitori: Soldiers of Misfortune science fiction roman serien af Carlo Zen, forfatteren bag den populære Saga of Tanya the Evil, der er illustreret af tegeren so-bin, populær fra Overlord. Hatsune Miku lægger også stemme til!

mbgkuC8od98

Netflix annoncerede på AnimeJapan 2023 at de producerer en anime-adaption af forfatteren Carlo Zen og illustratoren so-bins Yakitori science-fiction-romanserie, med titlen Yakitori: Soldiers of Misfortune. Animeen får eksklusiv premiere på Netflix til maj 2023.

Trailer

Beskrivelse

Sci-fi-romanerne foregår i en fremtid, hvor solsystemet er domineret af handelsforbund, der er i konstant konflikt. For at undslippe sit restriktive hjemland Japan, og under anbefaling af hans militærkokven Pupkin, melder Akira sig til en handelsforbunds orbital drop-infanterienhed. Sådant infanteri er berygtet for deres 70% tabsrate og får tilnavnet “Yakitori” (stegt kylling) for deres forbrug af mandskab.

Roller

  • Taito Ban som Akira Ihotsu
  • Asami Seto som Zi Han Yan
  • Shunsuke Takeuchi som Tyron Baxter
  • Kengo Kawanishi som Erland Martonen
  • Akari Kitō som Amalia Schulz
  • Kenjiro Tsuda som Vasha Pupkin
  • Wataru Takagi som Rimel Tetsu
  • Inada som John Do
  • Hatsune Miku (Saku Fujita) som Controller AI Hatsune Mimi

Folkene bag

Hideki Anbo instruerer animeen hos Arect. Mitsuyasu Sakai (Cyberteam in Akihabara, EUREKA SEVEN AO, AMAIM Warrior at the Borderline SF setting research) skriver animeen. Atsushi Yamagata (Genocyber, Yokohama Kaidashi Kikou, Bright: Samurai Soul) designer karaktererne. Ken Ishii komponerer musikken.

Illustration

Yakitori sci-fi romaner af forfatteren bag Saga of Tanya the Evil og tegneren til Overlord kommer snart som ny anime
© Netflix

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.