Personalet bag live-action-seriens adaption af Eri Ejimas Young Ladies Don’t Play Fighting Games (Tai Ari Deshita: Ojō-sama wa Kakutō Game Nante Shinai) manga afslørede sidste onsdag en trailer og yderligere rollebesætningsmedlemmer til Kuromi Girls’ Academy-studerende . Videoen afslører og viser temasangen “Seishun Wo Kirisaku Hado” af Atarashii Gakkо̄ no Leaders.

Serien får premiere den 19. maj klokken 12.00. JST på den japanske streamingtjeneste Lemino, og vil have otte afsnit.

Trailer

Beskrivelse

Kuromi Girls’ Academy er en raffineret, elegant skole, der forventer det allerbedste af sine unge damer. Aya kom ind på denne uforlignelige institution for rige piger på et stipendium og håber på at blive lige så dejlig som sin medstuderende og idol Shirayui. Men Shirayui gemmer på en frygtelig hemmelighed: hun er en trash-talking, combo-kædende, newbie-trampende, hensynsløs hardcore gamer! Kan en gensidig hengivenhed til ubegrænset videospilkamp udvikle sig til en dybere relation mellem disse to piger?

Kilde

Kategoriseret i: