Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Live-action Young Ladies Don’t Play Fighting Games trailer

Her er en trailer for den kommende live action serie om to piger der kommer hinanden nærmere gennem kampspil.

Live-action Young Ladies Don't Play Fighting Games trailer

Personalet bag live-action-seriens adaption af Eri Ejimas Young Ladies Don’t Play Fighting Games (Tai Ari Deshita: Ojō-sama wa Kakutō Game Nante Shinai) manga afslørede sidste onsdag en trailer og yderligere rollebesætningsmedlemmer til Kuromi Girls’ Academy-studerende . Videoen afslører og viser temasangen “Seishun Wo Kirisaku Hado” af Atarashii Gakkо̄ no Leaders.

Serien får premiere den 19. maj klokken 12.00. JST på den japanske streamingtjeneste Lemino, og vil have otte afsnit.

Trailer

Beskrivelse

Kuromi Girls’ Academy er en raffineret, elegant skole, der forventer det allerbedste af sine unge damer. Aya kom ind på denne uforlignelige institution for rige piger på et stipendium og håber på at blive lige så dejlig som sin medstuderende og idol Shirayui. Men Shirayui gemmer på en frygtelig hemmelighed: hun er en trash-talking, combo-kædende, newbie-trampende, hensynsløs hardcore gamer! Kan en gensidig hengivenhed til ubegrænset videospilkamp udvikle sig til en dybere relation mellem disse to piger?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.