Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Girl I Like Forgot Her Glasses trailer to

Serien om en fyr, der er forelsket i hans nærsynede klassekammerat, begynder til sommer.

rtbJqzj5OEc

Den officielle hjemmeside for TV-anime-adaptionen af Koume Fujichikas The Girl I Like Forgot Her Glasses (Suki na Ko ga Megane wo Wasureta) manga afslørede showets anden reklamevideo, anden nøgleillustration og åbnings-temasangkunstner.

Den 16-årige sangerinde Tsuzuri får sin debut med åbningstemaet “NAME”. Shota Horie komponerede og arrangerede sangen, og DECO*27 skrev teksten.

Trailer

Beskrivelse

Som Ai Mies skolebords-kammerat har Kaede Komura altid sin opmærksomhed rettet mod hende. Tiltrukket af hendes søde charme, ønsker han kun, at hun ville se på ham med de smukke øjne under brillerne.
Men blot et par dage efter at hun har stiftet bekendtskab, bemærker Kaede noget anderledes ved Ai: hendes øjne knibes sammen, og hendes briller mangler. Ikke desto mindre finder han hende stadig yndig!

Uventet har Ai en tendens til at glemme sine briller. Hun har et forfærdeligt syn og har svært ved at komme igennem sin dag i skolen. Heldigvis er Kaede mere end villig til at hjælpe hende.
Da Ai begynder at stole på ham, vokser Kaedes følelser for hende endnu mere. På trods af sin nærsynethed bliver Kaede også langsomt den person, Ai altid håber at se.

Illustration

The Girl I Like Forgot Her Glasses trailer to
©藤近小梅/SQUARE ENIX・製作委員会がめがねを忘れた

Kilder

AniToons+

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...