Den officielle hjemmeside for TV-animeen baseret på Nazuna Miki og Subachis My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1 (Niveau 1 dakedo Unique Skill de Saikyō desu) light novel serie afslørede animeens første reklamevideo. Siden afslørede også yderligere to medvirkende og den afsluttende temasangkunstner.

Serien får premiere til juli 2023 og vil kunne ses på Crunchyroll.

Trailer

Ny roller og info

Den nye rollebesætning inkluderer Marika Kōno som Eve Callusleader (billede nedenfor, til venstre), og Mai Fuchigami som Erza Monsoon (billede nedenfor, til højre).

My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1 trailer
© 三木なずな・講談社/「レベル1」製作委員会

Airi Miyakawa fremfører den afsluttende temasang “Tamborine no Naru Oka” (The Tambourine-Ringing Hill).

Beskrivelse

Sato Ryota, en lønmodtager, der arbejder for en udnyttende virksomhed, befinder sig pludselig i en ukendt dungeon i en mærkelig verden, hvor monstre taber alle mulige ting som bytte.
Ved hjælp af en pige, han tilfældigvis støder på ved navn Emily, er han i stand til at tjekke sine egne stats… og finder ud af, at dem alle, både fysiske og magiske, er på rang F (den svageste)!
Hvad mere er, hans niveau sidder fast på 1 (det laveste)!

Ryota er på grænsen til fuldstændig fortvivlelse… men så lærer han, at han også har “Drop Skill: All S”, den mest kraftfulde unikke færdighed, der findes!

Kan Ryota overleve i denne bizarre verden?! Det stærkeste og svageste eventyr af alle er ved at begynde!

Illustration

My Unique Skill Makes Me OP even at Level 1 trailer og info
©Miki Nazuna,KODANSHA / Level 1 Project

Kilde

Kategoriseret i: