Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Saisous Story of a Small Senior in My Company (Uchi no Kaisha no Chiisai Sempai no Hanashi) manga begyndte at streame sin fulde reklamevideo til animeen sidste fredag.

Videoen afslører og forhåndsviser animeens åbningstemasang “Honey” af Tōya Kobayashi, og annoncerer også flere medvirkende og medarbejdere samt animeens premieredato den 1. juli.

Serien er tidligere blevet omtalt My Tiny Senpai, da fans brugte den titel tidligere.

Trailer

Beskrivelse

My Tiny Senpai handler om en sød og sjov kærlighedshistorie mellem Shiori Katase, den titulære senpai (stemme af Hina Tachibana) og Takuma Shinozaki, Shioris junior (stemme af Yuki Shin). Shiori er venlig og smuk, er begavet med en velafrundet figur og forstår at rose dem under hende. Takuma falder hurtigt for hende og håber, at hendes ros til ham går ud over hendes pligt som hans senpai.

I betragtning af at serien åbner med Takuma, der er syg, og Shiori der tager til hans lejlighed for at tage sig af ham, kan hans drøm sandsynligvis gå i opfyldelse. Hendes kommentar om “at gå i biografer for at se film med en ven” undskyldning for at være i nabolaget falder fra hinanden, da han påpeger, at biografen er i den modsatte retning fra kontoret og langt væk.

Info om serien

Project No.9 adapterer My Tiny Senpai til anime og har udgivet en hjemmeside og en officiel Twitter side.

Illustrationer

Kilde

Kategoriseret i: