Disclaimer fra en af butikkerne, ikke helt sikker med DK med for god ordens skyld:
Denne figur viser hel eller delvis nøgenhed og er ikke beregnet til umodne hobbyister. Vær opmærksom på, at toldbestemmelser for dit land kan forhindre denne figur i at blive leveret til dig (kontakt dit lands toldmyndighed, hvis du har spørgsmål herom). Forældreregler kan også forhindre dig i at modtage den. Brug venligst diskretion ved bestilling.

HotVenus bringer os en ny 1/6-skala figur inspireret af en illustration af den populære kunstner Henreader!
Blue Panda Coffee cafeen er et helt særligt sted, som du kan se; denne søde servitrice har fundet en ny måde at servere din yndlingskaffe til dig på!
Udskiftelige dele giver dig mulighed for at vise hende med mindre dækning, og et postkort med den originale illustration er også inkluderet, ligesom den detaljerede displaybase (og fuzzy blå panda ven). Bestil det til din egen private samling i dag!

Udkommer juli 2024.

1/6 skala figur, 19cm høj.

Lavet af HOTVENUS.

Koster 1512kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Henreader Original Character Blue Panda Coffee
©へんりいだ