The Quintessential Quintuplets er en klassisk rom-com manga, der glimrende balancerer humor, drama og romantik. Den handler om den fattige Fuutarou Uesugi og hans opgave med at vejlede fem identiske femlingsøstre, og serien har en god blanding af komiske misforståelser, hjertevarmende karakterudvikling og spændingen ved et romantisk mysterium.

Tegninger

Det første man bemærker i en manga er den grafiske side, så lad os begynde med den.

Quintessential Quintuplets kan prale af en generelt tiltalende kunststil, der komplementerer historien godt. Karakterdesignerne er distinkte og udtryksfulde, så læserne nemt kan skelne mellem de fem femlinger selvom de ligner hinanden meget. Forfatteren, Negi Haruba, har et talent for at fange en bred vifte af følelser gennem ansigtsudtryk og kropssprog.

Det er dog værd at bemærke, at kunststilen udvikler sig i løbet af serien. Tidlige kapitler viser en lidt skarpere og mere detaljeret stil, mens senere kapitler hælder mod en mere forenklet tilgang. Denne ændring i stil tilskrives i høj grad den øgede arbejdsbyrde og deadlines.

Overordnet set er kunststilen et stærkt punkt ved mangaen, der bidrager væsentligt til den overordnede nydelse af historien.

Karakterer og historie

Serien lever på sin humor og hjertevarme følelser. Mangaen sammenfletter komiske øjeblikke med ægte følelsesmæssig dybde og skaber en velafrundet læseoplevelse. Kunststil: Kunstværket er rent og udtryksfuldt og formidler effektivt karakterernes følelser og historiens overordnede tone.

Mangaens karakterer engagerer læseren, man kan ikke undgå at holde af dem hver især på en eller anden måde. Hver af de fem søstre har en særskilt personlighed, der gør dem relaterbare og elskelige på deres egen unikke måde. Fuutarous vækst fra en socialt akavet studerende til en dedikeret underviser er også en givende tråd at følge.

Medens karaktererne er engagerende har historien dog andre aspekter, der er knapt så stærke.
Selvom serien gør et godt stykke arbejde med at holde læserne i uvished om identiteten af ​​Fuutarous sande kærlighed, kan nogle plotudviklinger forudses.
Der er desuden jævnligt pacing-problemer. Mangaens tempo kan være ujævnt, hvor nogle dele føles forhastede, mens andre trækker ud.

Sammenfatning

På trods af sine mangler er The Quintessential Quintuplets en helt igennem fornøjelig læsning, der vil appellere til fans af romantiske komedier og søde piger. Det er en lethjertet flugt med masser af grin og hjertevarme øjeblikke. Selvom slutningen kan være splittende, er rejsen dertil fyldt med nok charme og karakterudvikling til at gøre det til en oplevelse værd.

Om serien

Original titel: 五等分の花嫁 (Go-Tōbun no Hanayome)
Genre: Komedie, drama, romance, romantisk komedie, skoleliv, harem
Alder
: 14+
Lavet af: Negi Harubad
Udgivet i Japan af
: Kodansha
Udgivet i USA af
: Kodansha
Udgivet i Tyskland af
: Egmont Manga
Udgivet i Frankrig af: Pika Édition

Denne anmeldelse er skrevet ved hjælp af kunstig intelligens. Da jeg snart skal undervise i området tænkte jeg at jeg måtte få gang i dem og få afprøvet en stor del prompts. Teksten er dog redigeret og rettet til, så den passer med min egen oplevelse af serien - for genereret tekst er trods alt kun udkast til at få en i gang.