Faraos Cigarer og deres søster/under-forlag Fahrenheit har udgivet et opdateret overblik over, hvad der er på vej af udgivelser. De har samlet de to forlags “på vej”-lister i en enkelt for at skabe et lettere overblik. Bemærk at det er alle deres tegneserieudgivelser, men for læserne her er manga feltet nok særligt interessant.

Interessant er også at de planlægger at udgive I’m a Hero zombie mangaen af Kengo Hanazawa. En nærmere beskrivelse af denne følger under listen, da den ikke er så kendt herhjemme. Men zombier er altid hits, måske de har skelet til Walking Dead og tænkt at de vil prøve en manga med samme tema (eller måske forlæggeren bare godt kan lide det tema?)

Faraos kommende udgivelser listet august 2024

Det er rart at de fortsætter med at udgive My Hero Academia og genudgive Dragon Ball, shounen serierne er ikke så store som i storhedstiden omkring første udgivelse af Dragon Ball men rart at se at de alligevel tjener nok til at få lov at fortsætte.

Beskrivelse af I’m a Hero mangaen

I'm a Hero manga

Historien begynder med Hideo Suzuki, en 35-årig mangakunstner-assistent, hvis liv ser ud til at hænge fast omkring hans udmattende, men lavtlønnede job, uopfyldte drømme, mærkelige hallucinationer og utilfredsstillende forhold. Han ser sig selv som en støtte-karakter i sit eget liv og har lavt selvværd, hvilket resulterer i frustration.

En dag bliver verden, som Hideo kender den, knust af tilstedeværelsen af ​​en sygdom (kaldet ZQN), der gør folk til drabelige galninger, der ligner og opfører sig som zombier, og hvis første instinkt er at angribe og fortære det nærmeste menneske. Kun bevæbnet med sit sportslige haglgevær løber han for livet og møder fremmede undervejs. I et stykke tid kæmper han og hans kammerater for at holde sig i live, mens de sætter spørgsmålstegn ved deres moralske valg. Til sidst er der kun tre tilbage, og kører hele vejen til toppen af ​​Fuji-bjerget for at blive reddet.

Kilde

Tagged i:

,