Jungle wa Itsumo Hale Nochi GuuFra første sekund af åbningssekvensen til Jungle wa itsumo hale nochi guu (Guu) ved man, at tempoet bliver højt. Man bliver angrebet af nogle dejlige feel-good sambarytmer, men udover tempoet, er der intet, der kan forberede een på det rendyrkede vanvid, der ligger forude.

Som titlen på serien antyder, så foregår handlingen i en jungle, men det er bestemt ikke en helt almindelig en af slagsen. Inde i junglen ligger nemlig en landsby, hvor beboerne har adgang til de fleste af den moderne verdens bekvemmeligheder, så det kan ikke ligefrem siges at være et specielt vildt sted. Faktisk, så går dagene meget ens for hovedpersonen Hale, en dreng på ca. 12 år. Han går i skole, hvor det ser ud til, at eleverne aldrig laver noget, fordi læreren altid sover i timen og spiller rollespil på sin konsol derhjemme. Men så i første episode kommer hans mor hjem med en lille sød pige ved navn i lyserød kjole, og hun ser da ganske sød ud, synes Hale. Næste dag er Guu imidlertid som forandret. Hendes øjne virker skræmmende, og hendes stemme er også forandret. Hales mor lægger dog ikke mærke til nogen forandring, hvilket nok kan tilskrives hendes store forbrug af alkohol aftenen i forvejen. Hale prøver at gøre opmærksom på, at der er noget galt, men hans mor vil ikke høre på ham.

Herefter bliver Hales liv kun mere og mere sært. Guu lader til at kunne gøre de mest utrolige ting, og ingen andre end Hale lægger mærke til det. Til tider virker det for Hale som om, at Guu kun har een mission i livet: at gøre hans liv til et helvede, men for det meste må han erkende, at Guu faktisk har en pointe med de vanvittige udflugter, hun foretager – også selv om det sætter ham grå hår i hovedet og udsætter ham for uanede mængder af stress.

Det er simpelthen umuligt at beskrive hvor vanvittig serien er. Animationen er måske ikke noget at blive synderlig begejstret over, det er svært at få øje på en større sammenhængende historie (ikke at det betyder noget, at der ikke er en), men Guu har en evne til at få folk til at vræle af grin over Guus geniale ondskabsfuldheder og geniale påhit. Hvis man kan lide practical jokes, der ikke går ud over een selv og mærkelige piger, der kan skræmme voksne mænd fra vid og sans, så er Jungle wa itsumo hale nochi guu en oplagt serie at se.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,