Ved AKB48s årlig valg af forsangerinde vandt “super rovdyret” Rino Sashihara (kaldt sådan fordi hun offentligt er blevet taget i at være sammen med mænd og endda have sex), og det ser ud til at have gjort flere af de andre medlemmer meget vrede. De taget således Sashihara og hendes “urene” sejr som et angreb på hele forretningsmodellen med at lade som om man er jomfru for at tjene penge fra ensomme nørder.

AKB48 raser over Rinos sejrYuuko Oshima, der kom på anden pladsen efter at hendes tidligere førsteplads blev erobret af Sashihara, siges at være særligt vred:

“Hvad helvede er der med dette valg? Det er til grin. Hvis nogen som Sashihara er nummer 1 kan vi lige så godt blive en form for komedie gruppe. Jeg kan ikke engang græde… det er for meget til grin for dem af os der gør det seriøst.”

5th pladsens Mariko Shinoda, der går videre efter bandet, har også megen galde til overs for Sashihara – hendes beslutning om at trække sig tilbage fra bandet med forseglet af at Sashihara indtog førstepladsen. Hun udtaler således “hvis dette er noget for piges som Sashihara kan komme på første pladsen er der ingen grund til at tage det seriøst.”

Bagtalelsen blev rundet af af general manager Minami Takahashi der udtalte “hvis jeg taber til Sashihara, vil jeg kaste mig i støvet!” – omend hun senere rettede det til “hvis det er noget at kaste sig i støvet over kan jeg lige så godt stoppe med at være general manager.”

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! SIden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i: