“Jeg vil ikke ødelægge livet. Jeg vil nedrive civilisationen.”

Fra det populære smartphone-spil ‘Fate/Grand Order‘ kommer en 1/8 skala figur af tjenerklasse tjeneren, der bruger Photon Ray, Krigs Gudens Sværd – Attila! Figuren er baseret på en original illustration af huke!

Figuren indfanger den mystiske luft i Attilas karakter gennem hendes udtryk, med sine kraftfulde, men smidige, brunhudede arme og ben, der alle er skulptureret omhyggeligt med nært tilsyn af huke for at skabe et kunstværk, som fans vil være stolte af at eje.

Hendes ikoniske lange, hvide slør og de unikke farver og gennemsigtighed i Photon Rays blad gør brug af gennemskinnelige dele for at skabe en trofast gengivelse af den originale illustration i figurform. Vær sikker på at tilføje den stolte, men alligevel længselsfulde Attila til din samling!

“Fate/Grand Order – Saber/Attila” 1/8 skala figuren er ret høj, op til hovedet ca. 27 cm og op til sværdspidsen hele ca. 44,5 cm!
Hun er skulptureret og malet af Manabu Kato. Hun er planlagt til udgivelse af Good Smile Company om et år, april 2018. Hendes anbefalede pris er 15.800 ¥. AmiAmi tager dog kun 12.440 ¥. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: