Billetsalget til J-popcon 2019 er åbnet

(Dansk) Billetsalget til J-popcon 2019 er åbnet

Montag, der 11. Juni 2018 0 Von Erik Weber-Lauridsen

Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Den officielle udmelding

Så er billetsalget officielt åbnet! I kan altså allerede nu få fingrene i jeres weekendsbilletter til J-Popcon 2019 – og blandt de 250 første købere vil vi trække to heldige vindere, der får den fulde billetpris refunderet samt VIP-behandling under selve connen. I kan se alle detaljerne i vores tidligere post.

Så skynd jer ind og køb jeres billet til 2019! https://j-popcon.dk/da/shop/

J-popcon’s Facebook