(Dansk) Ugens AMV: Lille kærlighedssang (Takahashi Ri Yori ver) [Karakai Jōzu no Takagi-san]

Dienstag, der 12. Juni 2018 0 Von Erik Weber-Lauridsen

Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

I skal ikke undre jer over at der i videoen står MAD, japanerne kalder det vi kalder AMVer for MAD, Music Anime Douga.


Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Link til videoen på YouTube