Good Smile Company udgiver den tredje 1/8 skala (20cm høj) figur i Crystal Night Party rækken, Rin Shibuya.

Baseret på den populære anime THE IDOLM@STER Cinderella Girls kommer en 1/8-skala figur af New Generations medlemmet Rin Shibuya i en “Crystal Night Party” version. Rin er har taget det “Crystal Night Party” tøj-sæt på som hun har på i både åbnings tema sangen til anime-seriens anden sæson samt i det sidste afsnit af serien.

Hendes påklædning udstråler alt hvad det betyder at være et idol med dens skinnende og farverige design – et design, der er blevet  grundigt modelleret og malet så fans kan nyde det i deres samling. Vær sikker på at vise hende sammen med de tidligere annoncerede figurer af Uzuki Shimamura og Mio Honda i deres  Crystal Night Party outfits for at fuldende New Generations gruppen.

Figuren er modelleret af Kirukiru, der har gjort et godt stykke arbejde med alle folderne i hendes flæse-nederdel og små detaljer som snoren forrest på hendes nederdel, blomsten ved hendes krone og hendes flagrende hår. Figuren er malet af Ekoshi, der er har gjort et lige så fantastisk stykke arbejde i at bringe figuren til live med flotte skygger, se hendes nederdel og krone, og effektiv brug af lysende, klare farver til at give hende det indbydende, søde idol-udtryk som hun har i original-tegningerne.

Det at der stadig udkommer Cinderella Girls figurer viser at idol-serier generelt er store i Japan, det er ikke kun Love Live! der dominerer med sin nye sæson men de ældre serier er stadig elsket. Således var der i denne uge i Akihabara nok næsten 1/4 af alt fremvist der var idol-serier (mere end selv Gundam og andet mecha tilsammen!), og deraf var nok 2/3 Love Live!, og den sidste 1/3 domineredes af IDOLM@STER foran Wake Up Girls! og andre mindre idol-serier.

Rin Shibuya Crystal Night Party Ver. 1/8 [THE IDOLM@STER Cinderella Girls] figuren udkommer til februar 2017, så der er nogen tid til at beslutte sig om man vil købe hende eller ej. Den anbefalede pris er ¥12.800 (811,48kr), men hos AmiAmi koster hun ¥9900 (627,63kr).

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,