Der er kommet en ny video for de kommende Pokémon Sun & Moon spil, men en sjov ting er at der er lidt forskel på musik og andre småting mellem den japanske og engelske udgave af traileren. Der er også lidt billeder med info om nye monstre og gamle i nye former.

Video (japansk)

Video (engelsk)

Team Skull

Det onde team i denne udgave hedder Team Skull. Skelet-hovederne giver lidt et punk tema, men bandanaerne minder mig mere om amerikanske gade-bander.

Plumeria og Guzma

De to ledere af Team Skull hedder Plumeria og Guzma. Plumeria er som en storesøster til de normale grunts, hun tager sig af dem og forsvarer dem så godt hun kan. Guzma er aggressiv og kæmper uden nåde.

Alolan Marowak

Marowak er i Alola fire/ghost type. Der er spøgelses-agtig ild i dens klassiske ben-kølle, der flyver omkring den.

Alolan Meowth

I Alola er Meoth dark type. De Meowth man møder nedstammer fra en linje der oprindeligt blev foræret til Alola konge-familie. De var forvænte og levede et liv i luksus og som sådan udviklede de en egoistisk og stolt holdning. Meowths nye animationer har også et frækt kropssprog.

Alolan Raichu

Raichu har psykiske evner (type) som de kan bruge til at flyve gennem luften. Dens høje special attack skal nok blive godt med den ny psykisk type.

Morelull

Morelull er nat-aktive. De går rundt om natten og bruger deres rødder til at kommunikere med andre.

Pyukumuku

Pyukumuku ligner søpindsvin men er foragtet af turister. Pyukumuku opholder sig omkring stranden og vil altid vende tilbage til det samme sted, hvis kastet tilbage i havet. Den kommer med evnen Innards Out: Når denne Pokemon besvimer i kamp, kan den få sine indvolde til at gøre ekstra skade svarende til HP det havde før den blev KO’d.

Wishiwashi

Når den bliver truer udsender WishiWashi et nødsignal og danner et monster kaldet en skoleform. Kendt som “dæmon af havet,” denne kamp dannelse er ikke til at spøge med.

Kilde

Kategoriseret i: