“Bror!”

Fra den populære “FULLMETAL ALCHEMIST” serie kommer en Nendoroid fra den venlige Alphonse Elric! Det metalliske udseende af rustningen, der indeholder hans sjæl, er omhyggeligt modelleret og forsynet med led til alle mulige forskellige stillinger. Al leveres med tre forskellige ansigtsplader, herunder en standard ansigtsplade med artikulerede øjne, der kan se i forskellige retninger, såvel som både fortryllede og afslappede chibi-stil udtryk.

Da han også er kendt som en katte-elsker, kommer nendoroiden komplet med to forskellige katte at vise rundt om ham, og brystpladen på hans rustning kan også fjernes for at vise katten, der ligger inde i hans rustning! Sørg for at vise ham med den tidligere annoncerede Nendoroid Edward Elric og nyd selskabet med Elric brødrene i din samling!

“Nendoroid – Fullmetal Alchemist: Alphonse Elric” er 12 cm høj og dermed en smule mere end de fleste Nendoroids – som især passer med ham ved siden af ​​sin bror. Han er modelleret af Kan-D! (Knead) i samarbejde med Nendoron. Han er planlagt til udgivelse i januar 2018 af Good Smile Company. Hans anbefalede pris er 5.500 JPY. AmiAmi tager kun 4.450 JPY. Du kan nok finde ham andre steder billigere også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,