I et nyligt interview fortalte Akira Toriyama, manden bag den klassiske og evigt populære DragonBall franchise, hvad hemmeligheden bag at blive en mægtig Super Saiyajin er.

Det er ikke sådan at alle kan blive Super Saiyan gennem træning og vrede. For at blive en Super Saiyan skal ens krop indeholde noget, der hedder ‘S-celler’.

Når disse S-celler når en vis mængde, kan vrede udløse en massiv stigning i S-celler, hvilket forårsager en fysisk forandring. Dette er Super Saiyan.

Den bedste måde at øge ens antal S-celler på er at have en blid sjæl. Det er nok derfor der ikke kom Super Saiyans i så lang tid. Dette er også grunden til at det var så let for Goku at blive Super Saiyan.

De fleste saiyaner har godt nok nogle S-celler, men ikke en stor mængde. Derfor er en af grundene til, at Goku og Vegetas børn blev Super Saiyans, at de arvede disse celler. De har den genetiske grundsten til at blive Super Saiyan.

Det betyder, at uanset hvor svært du træner eller hvor vred du får, hvis du ikke har nok S-celler, kan du ikke blive en Super Saiyan.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,