(Dansk) Ugens AMV: Lille kærlighedssang (Takahashi Ri Yori ver) [Karakai Jōzu no Takagi-san]

Tuesday June 12th, 2018 0 By Erik Weber-Lauridsen

Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

I skal ikke undre jer over at der i videoen står MAD, japanerne kalder det vi kalder AMVer for MAD, Music Anime Douga.


Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Link til videoen på YouTube