U-Treasure’s Pikachu forlovelsesring (officielt beskrevet i deres katalog som Pikachu Electric Motif Ring) har den elskede serie maskot med en kompakt diamant i sine poter. Den bølgelignende linje af ringen er designet til at gøre dine fingre slanke, og svunget rundt om båndets forside finder du en lynbolt.

Der er fem valg af materiale til rådighed. Først er en blanding af platin og 18 karat gult guld, men du kan også vælge to tonet hvidt og gult guld eller monokromt platin, hvidguld eller gult guld (vist med uret fra øverst til venstre).

Dette mere afdæmpede smykke er også en bølgelinje ring, med et lyn, der holder en diamant og Pikachu springende til glæde for at fejre jeres bryllup. Endnu en gang er den tilgængelig i blandinger af platin og gult guld eller hvidt og gult guld samt ensfarvet platin, hvidguld eller gul guld.

Pikachu forlovelses og vielsesringe

Hvis du ikke kan nænne at tage din Pikachu forlovelsesring af, selv efter at du er officielt gift, skal du ikke bekymre dig. U-Treasure har designet ringene til at supplere hinanden, så du kan have to Pikachus på din finger på én gang.

Pikachu forlovelses og vielsesringe

U-Treasure har dog ikke kun Pikachu vielsesringe til bruden. Der er også en vielsesringe til mænd med et subtilt design af et lyn og Pikachus hale, der lader brudgomens fandom være mere diskret, men stadig let synlig af andre Pokemon entusiaster.

Pikachu forlovelses og vielsesringe

Kvinders vielsesring (top) og mænds vielsesring (nederst).

Pikachu forlovelses og vielsesringe

U-Treasure har et træ Poke Ball Accessory Case, som du kan bruge til at genskabe professor Kukuis frieri fra anime seriens “Sun and Moon” del.

Pikachu forlovelses og vielsesringe

De sælges alle fra den 27. juli og kan bestilles via U-Treasure’s online butik. Afhængigt af dit valg af materiale bliver vielsesringerne individuelt prissat mellem 73.000 og 115.000 yen, mens forlovelsesringen løber mellem 88.000 og 135.000 yen (med den centrale diamant købt separat), og Poke Ball Accessory Case er 12.960 yen.

Kilde

Tagged i: