Cons og foreninger

Hvis du savner et sted at mødes med andre fans af japansk populærkultur bør du tjekke disse danske conventions og foreninger ud. Hvis du kender steder der er aktive så kontakt mig (Erik) endelig så de kan komme på listen.


Aicon (convention i Odense)

Ai-chan

Aicon går ikke efter at være en stor con, vi vil være hyggeligst ikke størst. Man skal nå at se alle steder og møde alle der deltager til connen – selv den skumle ven man mødte forrige år og hemmeligt har været forelsket i siden.


AIOdense (forening i Odense)

Den fynske forening for japansk populærkultur. Foreningen mødes hver fredag klokken 16 til omkring 22, hvor vi hygger, ser anime, spiller japanske spil og har foredrag om forskellige aspekter af moderne japansk kultur.


Anime Kita (forening i Aalborg)

Anime Kita er Nordjyllands samlested for anime fans, manga entusiaster og dig, som måske bare finder den japanske popkultur interessant. Opret dig som bruger på forummet, eller mød os personligt til vores to årlige træf eller et af de mange chibi-arrangementer.


Chibi Gaffa (forening på Djursland)

Chibi Gaffa er en nystartet forening for personer der er interesseret i den japanske populær kultur, som har hjemsted i Djursland


Genki (convention nær København)

Con nær København der bredt dækker moderne populærkultur med et særligt øje for det japanske.


J-popcon (convention i København)

Danmarks ældste og største con om moderne japansk kultur.


KōyōCon (convention i Randers)

KoyoCon

KōyōCon er en lille (op til 400 deltagere) convention, hvor vi forsøger at skabe en lille intim efterårscon i Østjylland for alle folk, både nye og gamle fans er velkomne.


Københavns Anime Forening

Længe har os bag København’s anime forening syntes der har manglet mindre weekend arrangementer i københavns området. Vores inspiration er kommet fra andre foreninger som Herning Anime Forening og Kita.

Vi stiftede foreningen med det formål, at skulle lave lignende arrangementer, der sætter hyggen i fokus, fremfor det at have tonsvis af deltagere hver evig eneste gang. Vi ønsker både at tilbyde events i form af quizzer, paneller, turneringer, og andre former for underholdning hvor vi med vores fælles interesse indenfor japansk populærkultur, kan lære hinanden bedre at kende.

Med inspiration fra KITA, holder København’s Anime Forening også små mini events, der kun vare en enkelt dag. Planen er som den ser ud at starte op med et event om måneden men fra januar 2012 at lave to mini events om måneden.

Alle med forkelligt indhold som Anime screening, Brætspils dag og andet.


OBAA (Otaku Batsu Aarhus)

Obaa er en ungdoms forening i Aarhus for Japansk popkultur såsom j-pop, j-rock, anime, manga, cosplay osv. Vi er en glad flok mennesker, som godt kan lide at samles hver måned og hygge sammen!


SVS con (convention i Herning)

Til SVScon mødes deltagerne omkring deres fælles interesse for japansk popkultur. Der kommer deltagere fra hele landet – de fleste er 16-21 år. Alle har de en passion for noget inden for japansk populærkultur, som de måske ellers har svært ved at give udtryk for eller dele med andre i deres hverdag. Til SVScon bliver man taget godt imod af andre, som forstår og deler ens interesse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.