Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

AIO spiser is kombineret med fælles indkøbstur til Faraos

15maj15:0016:00AIO spiser is kombineret med fælles indkøbstur til Faraos

Event detaljer

GRUNDET REGLER FOR GRUPPER MÅ MAKS 10 DELTAGE! De første 10 der sætter sig som deltager på eventet på FaceBook kommer med, så hvis du er i tvivl så sæt dig ikke som deltager! Hvis du fortryder så meld dig fra så en anden kan få pladsen. Hvis eventet ikke er fuldt må man selvfølgelig gerne dukke op – men med det forbehold at vi ikke kan gå sammen hvis der ender med mere end 10.

Vi mødes ved den grimme H.C. Andersen statue foran Banegården klokken 15:00 og går til Il Gusto og finder en offentlig plads og spiser is sammen med behørig afstand.

Undervejs eller efter kan vi gå forbi Faraos og anbefale hinanden manga at købe med hjem, så vi har noget at hygge med alene.

Mere

Tid

(Fredag) 15:00 - 16:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Skriv en kommentar