Tryk ESC for at lukke

AIOdense 30 juli – Generalforsamling og sommerfest

30jul16:0022:00AIOdense 30 juli – Generalforsamling og sommerfest

Event detaljer

Så er der gået mere end et år for vores forening AIOdense, men grundet COVID-19 var vi nødt til at udskyde generalforsamlingen og denne dato blev vedtaget ved en ekstra-ordinær generalforsamling. Du er som medlem af foreningen inviteret med, og vi opfordrer dig til at komme og være med til at sikre din indflydelse på AIOdenses fremtid. Husk at det kun er medlemmer (dem der på forhånd har betalt medlemskab) der må stemme.

Generalforsamlingen finder sted den 30.07.21 på Ungdomshuset, Nørregade 60 kl. 16:00. Bemærk tidligere end de andre år grundet ferie!

Dagsorden

1) Valg af dirigent
2) Valg af stemmetællere
3) Formandens beretning
4) Regnskab
5) Kontingent
6) Indkomne forslag
7) Valg af formand
8) Valg af kasserer
9) Valg af bestyrelse
10) Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal skriftligt indgives til formanden, Erik Weber-Lauridsen, senest 7 dage før generalforsamlingen.


Før og efter generalforsamlingen er der sommerfest som vi også måtte udskyde!

Vi håber på at lave mad sammen, forhåbentlig udenfor men ellers har vi også adgang til cafeen så vi kan spise hentet mad indenfor.

Hvorfor tøj der kan tåle at blive vådt og måske lidt beskidt? Jo der vil (vanen tro) nemlig være vandmelon-slagning (kan let sprøjte med rød saft). Æbledykning er dog aflyst i år grundet smitterisiko, derfor må vi heller ikke sidde så tæt eller stå i tæt kø til (vandmelon)slagtningen som normalt, men det skal vi nok få til at fungere og hygge os alligevel!

Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller derefter alt efter hvor lang tid generalforsamlingen tager) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Det forsøges at gøre formatet lidt kortere end tidligere, men vi håber på lidt mere snak om hvad der sker.

Som altid åbnes der lidt inden klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Du behøves ikke mere fremvise corona-pas eller negativ test for at kunne deltage da vi er en kultur-forening.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Kommentarer

Skriv en kommentar