Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Auktionsdag

31jan16:0022:00AIOdense – Auktionsdag

Event detaljer

Der er for en gang skyld ikke glemt en del ting i foreningen som folk ikke har hentet, og foreningen har heller ikke så mange ting vi ikke bruger mere. Men det er dog næsten præcis et år siden vi holdt auktions-dag sidst, så derfor holder vi en auktions dag igen for at give medlemmerne et sted at sælge ting de ikke bruger mere*.

Hvis du har noget du gerne vil have solgt så tag det med og vi forsøger at auktionere det væk også, men kontakt gerne formand (Erik) eller kasserer (Leon) først så vi ved hvor meget der kommer. Auktionen begynder omkring klokken 19, men kom endelig tidligere så tingene kan vises frem inden for at skabe interesse.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Vi har anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne. Der vil være fokus på ny serier fra denne sæson, ikke fortsættelser så folk lærer ny titler at kende.

Husk at det er første gang uden medlemsskab for folk der er kommet i foreningen siden årsskiftet.

* Disse ting skal på en eller anden måde have en smule relation til foreningens tema. På den måde er vi alle sikre på at der er en chance for at få tingene solgt, da vi så rammer folks interesser.

Mere

Tid

31. januar 2020 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar