Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

AIOdense – Høstfest

06sep16:0022:00AIOdense – Høstfest

Event detaljer

Find maden frem, for det er tid til sammenskudsgilde i AIO igen! Nu er høsten ved at være forbi, ikke at det har nogen betydning for de fleste i foreningen, men det er en god undskyldning for at holde en “høst”fest i foreningen!

Som vi plejer bliver det som sagt et sammenskudsgilde, hvor folk tager det med de har lyst til. Skriv dog gerne her på begivenheden hvad du tager med, så vi kan koordinere en lille smule*.

Der bliver blandt andet rigtig god mad i japansk stil meget lig den man faktisk får derovre og ikke den meget “dansk-ificerede” vi normalt finder herhjemme (som f.eks. i de japanske haver).

Vi satser på at åbne “buffeten” klokken 18, så sørg meget gerne for at være der med din mad klar senest 17:45.Der vil være “nyheder fra Japan” som normalt, men på grund af spisningen kan vi ikke sige tidspunktet på forhånd.

* Hvis vi kender dig godt kan det være at et bestyrelsesmedlem henvender sig når vi er tæt på festen og spørger om du kan have noget andet med, så vi ikke ender med 20 personer der har rugbrød med og intet pålæg.

Foto af Jeffery Friedl.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Skriv en kommentar