Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

AIOdense – Juleanime med kage

18dec16:0022:00AIOdense – Juleanime med kageMed nedlukningen af foreningslokaler i Odense betyder det også at Ungdomshuset lukket ned året ud, så de faste fredagsmøder må igen falde ud. Ses på den anden side!

Event detaljer

Vi afslutter året i foreningen med at komme i endnu mere jule-stemning (hvis det er muligt) ved at se feel-good animeer med jule-tema.

Vi har desuden hørt rygter om en fødselar der vil medbringe kage…


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter).

Vi satser på at have anime kørende på storskærm det meste af aftenen udover nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmælte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af. Hvis vi bliver over grænsen for forsamlinger deler vi os i ligeledes grupper over flere rum.


Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til! Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Health Guidelines for this Event

Masks Required
Physical Distance Maintained
Event Area Sanitized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *