Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Julehygge med nybagte kager

04dec16:0022:00AIOdense – Julehygge med nybagte kager

Event detaljer

Nu det er første fredag i december er julen jo officielt gået i gang – selv i år sker det (om vi vil det eller ej, som så meget andet).

Men hvad er julehygge uden julekage og -slik? Derfor er vi i caféen* og har køkkenet, så der kan (og vil) blive bagt julekager og lavet slik – tag endelig råvarer med og deltag!

Grundet virus kan vi desværre ikke lave et stort kagebord som ellers, men nogle få af os kan stadig bage sammen så hele huset lugter af småkager!
Ellers må vi spise vores eget slik – men i fællesskab med andre der holder afstand! Hvis vi blive over grænsen deler vi os i grupper over flere rum.

Husk at kalorierne fra juleslik og mad jo først kommer til januar og derfor ikke tæller. Plus det er ikke dansk jul hvis man ikke æder sig fordærvet.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter).


Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.


* Bank på ruden for at komme ind eller ring på telefonen

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Health Guidelines for this Event

Masks Required
Physical Distance Maintained
Event Area Sanitized

Kommentarer

Skriv en kommentar