Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Pokemon Spotlight Hour fælles

26maj18:0019:00AIOdense – Pokemon Spotlight Hour fælles

Event detaljer

GRUNDET REGLER FOR GRUPPER MÅ MAKS 10 DELTAGE! De første 10 der sætter sig som deltager på eventet på FaceBook kommer med, så hvis du er i tvivl så sæt dig ikke som deltager! Hvis du fortryder så meld dig fra så en anden kan få pladsen. Hvis eventet ikke er fuldt må man selvfølgelig gerne dukke op – men med det forbehold at vi ikke kan gå sammen hvis der ender med mere end 10.

Der er stort set en Pokémon Go spotlight hour hver uge, hvor en særlig ‘mon er i fokus, men denne her var der flere i bestyrelsen der var interesseret i. Derfor foreslå vi at mødes nogle stykker og hygge med at fange dem – for selvom vi vil fange dem alle har vi jo hver vores telefon(er) og dermed nok til alle.

Vi mødes ved den grimme H.C. Andersen statue foran Banegården klokken 18:00 og går byen rundt i den time eventet varer.

Mere

Tid

26. maj 2020 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar