Tryk ESC for at lukke

AIOdense - Vinterens anime 2020 hen mod slutningen

06mar16:0022:00AIOdense - Vinterens anime 2020 hen mod slutningen

Event detaljer

Nu nærmer vinter 2020 sæsonen sin afslutning på japansk TV, den begyndte her i januar, og dermed er der kommet en del nye animeer der nu nærmer sig deres afslutning – så der er noget at se færdig hjemme når de sidste afsnit kommer. Vi vil se nogle flere af disse nye anime denne fredag, så forslag er velkomne men husk at vi skal følge reglerne for ophavsret.

Vi satser på at have anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Vi skal også få planlagt hvad der skal ske resten af foråret i foreningen i fællesskab, så der vil vi lade demokratiet råde denne fredag.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt, men vi er IKKE i Ungdomshuset men låner lokaler på UCL Seebladsgade 1, 5000 Odense C.
Kig efter skiltet med AIOdenses logo og andet blikfang for at finde den rette indgang!
I kan ikke komme ind i bygningen på anden vis end ved at ringe til Erik (31 22 44 37) medmindre i er ansat eller studerende på UCL.
Det er lige på den anden side af banegården, det tager 10 min at gå til centrum så det er ikke svært at hente mad.

Der er modsat Ungdomshuset mange p-pladser, hvor I dog lige skal registrere jer men det hjælper jeg (Erik) med og jeres cykler kan holde overdækket.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Lokation

UCL ErhvervsAkademi og Professionshøjskole - Seebladsgade

Seebladsgade 1

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar