Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOnline

16apr19:00AIOnline

Event detaljer

Vi i bestyrelsen savner stadig, ligesom de fleste af jer andre nok, enormt meget at se hinanden!

Vi kan godt nok ikke mødes fysisk endnu da kultursteder og foreninger stadig er lukket (på nær udenfor, men det danske vejr er for usikkert til at planlægge at se film og spille spil udenfor) indtil sidst i maj. Derfor fortsætter vi med flere online møder der forhåbentlig fanger lidt af det gode.

Lad os endnu en gang få gode snakke om vores hobby, spille små online baserede spil med quiz og andet sammen og hygge – hver for sig men alligevel sammen!

Vi satser på at der bliver spillet quiz og lignende spil sammen og måske set anime og delt anbefalinger med hinanden. Hvis der er ønske herom kan der også være mini nyheder, vi kan lige så godt få det virtuelle til at få mere af det gode fra før nedlukningen med.

Vi mødes klokken 19 på det angivne Meet. Klik på deltag når du er inde på linket og du vil blive lukket ind.

Mere

Tid

16. april 2021 19:00(GMT-11:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Kommentarer

Skriv en kommentar